The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard

The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
U všech herců bylo delší dobu jasné, jakých postav se v novém Batmanovi zhostí. Nad Peterem Sarsgaardem visel dlouho otazník, ale hádanka je rozluštěna.

Článek obsahuje potenciální spoilery!

The Batman se před pár týdny vytasil s prvním trailerem, který láká především na temný a syrový tón. K velké míře uvěřitelnosti bude zajisté přispívat rozsáhlé herecké obsazení plné výrazných osobností, které se režiséru Mattu Reevesovi povedlo přesvědčit ke spolupráci. 

V traileru jsme zdánlivě mohli vidět všechny výraznější obsazené herce, až na jednoho. Ani vidu nebylo po Peteru Sarsgaardovi. Jeho úloha byla zahalená tajemstvím. Nebo abychom byli přesní, uvádělo se, že hraje postavu jménem Gil Colson - prokurátora, který nevystupuje v komiksech. Fanoušci nicméně dlouho chtěli věřit tomu, že jde o nějakou lest ze strany filmařů a nakonec se ukáže, že Sarsgaard ve skutečnosti nějakou komiksovou postavu hraje. (Kupříkladu Harveyho Denta - to je v komiksech taktéž prokurátor).

Pozorní fandové z Redditu si však povšimli, že Sarsgaard ve skutečnosti v upoutávce vystupuje (pokud jste vy sami byli od začátku stejně bystrozrací, gratulujeme). Jedná se o druhou Riddlerovu oběť, kterou můžeme v traileru vidět. Na starostův pohřeb vjede auto s rukojmím, který má na sobě přilepenou výbušninu. A právě to by měl být Sarsgaar.

Warner Bros. Pictures

Padouch filmu Riddler se zaměřuje na likvidaci zkorumpovaných městských představitelů. A Sarsgaard v minulosti Colsona popsal jako prolhanou a nechutnou figuru. Jako oběť by tedy zapadal. Dále má na autě napsáno "DA", což je anglická zkratka pro "district attorney" - oblastního prokurátora. Navíc má postava holou hlavu a Sarsgaard si těsně před začátkem natáčení hlavu oholil. A někteří fanoušci samozřejmě rozpoznali i přímo hercovy rysy.

Čtěte také: The Batman: Ani herečtí kolegové Colina Farella v kostýmu Tučňáka nepoznali

Jinak se v tuto chvíli nic moc neděje. Po nedávném přerušení natáčení, které bylo způsobeno nákazou ústředního herce Roberta Pattinsona koronavirem, jsou podle studia práce dočasně pozastaveny a situace se prošetřuje. 

Na závěr můžete zhlédnout zajímavé video, které porovnává trailer The Batmana s ikonickým mysteriózním krimi Sedm, kterému se přinejmenším tónem nový příběh temného rytíře prozatím celkem podobá.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroje: Reddit, Deadline

Galerie: 10

The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu The Batman: Trailer objasnil, co je zač tajuplná postava, kterou hraje Peter Sarsgaard | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu