Marvel donedávna neměl žádné plány se značkou X-Men

Marvel donedávna neměl žádné plány se značkou X-Men | Fandíme filmu
20th Century Studios
A dost možná je nemá dodnes. Platí to i pro Deadpoola, u kterého je také další film v nedohlednu.

Magazín EW se nedávno věnoval potížím, kterými si prošel před premiérou snímek Noví mutanti. A tak nějak mimochodem k tomu všemu připojil i dostupné informace o budoucnosti celé značky X-Men.

O té jsme dosud věděli jen to, že po tom, co mutanti přešli v loňském roce pod správu Marvel Studios, čekal na X-Meny restart. Noví mutanti jsou posledním snímkem z dosavadní kontinuity. Až se X-Meni vrátí příště, bude to ve zcela nezávislé podobě, bez návaznosti na starší filmy, s novým obsazením a v rámci společného filmového univerza s Avengery. Určitým předpokladem bylo, že jedinou výjimkou by mohl být Deadpool, kterého by i po velkém restartu stále mohl hrát jeho dosavadní představitel, Ryan Reynolds. Avšak u toho dostupné informace více či méně končily. Pak už jen na letním Comic-Conu v roce 2019 zaznělo, že Marvel s X-Meny do budoucnosti počítá, ale že jsou zatím daleko.

A zřejmě jsou daleko opravdu hodně, protože podle interních informací, ke kterým se magazín EW dostal, studio přinejmenším před začátkem pandemie koronaviru nemělo vůbec žádné xmenovské plány. Marvel Studios si začátkem roku uspořádaly interní poradu, na které se rozebírala další budoucnost. A dle zákulisního zdroje prý šéf Marvelu Kevin Feige v rámci svojí prezentace nezmínil vůbec X-Meny, ale ani Deadpoola.

Ano, je pravda, že od té doby uplynulo několik měsíců a leccos se mohlo za tu dobu změnit. Zároveň ale máme dvě různá aktuální vyjádření Ryana Reynoldse. A jakkoliv jsou žertovná, jak je hercovým dobrým zvykem, tak z nich poměrně jasně vyplývá, že v tuhle chvíli Ryan s Marvelem na dalším filmu s Deapoolem domluvený zkrátka není.

Můžeme spekulovat o tom, že i bez X-Menů toho má Marvel zkrátka na talíři až až. Studio dosud zveřejnilo své plány do roku 2022, kdy na většinu let mělo naplánované uvedení dvou až čtyř celovečerních filmů a dvou až čtyř minisérií ve filmové kvalitě. Do toho připočtěte potíže s pandemií, kdy celý Hollywood řeší především obsah pro letošní a příští rok a v tu ránu není až tak překvapivé, že plány pro roky 2023 a pozdější nejsou momentálně u Marvelu tak docela předmětem jednání.

Takže ano, další X-Meni dříve či později přijdou, ale bude to nejdřív za tři až čtyři roky a dle dostupných informací si z toho Marvel vůbec nedělá hlavu.

Zdroj: EW, Ryan Reynolds

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu