Mission: Impossible 7: Tom Cruise chce izolovat štáb na lodích

Mission: Impossible 7: Tom Cruise chce izolovat štáb na lodích | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Zároveň byla produkce obviněna z toho, že část personálu nedostává adekvátní finanční ohodnocení.

Dotočit akční blockbuster v době koronavirové pandemie není nic jednoduchého. Vyprávět by o tom mohl Tom Cruise, jenž se pokouší dorazit do konce špionážní akčňák Mission: Impossible 7, přičemž hned vzápětí jej čeká práce na osmičce. Produkci zpomalil koronavirus, kauza s polským mostem i nedávná nehoda motocyklu. Cruise už toho všeho má přirozeně plné zuby, když se objevily informace o tom, že na něm začíná být znát frustrace. Produkční práce se nedávno přesunuly Norska, kde by se mělo pokračovat v natáčení až do konce září. Vzhledem k tomu, že rodák ze Syracuse není jen hlavní hereckou hvězdou, ale plní i roli producenta, má zodpovědnost za zajištění těch nejbezpečnějších pracovních podmínek pro své ovečky. Z tohoto důvodu se rozhodl, že si pronajme za zhruba 670 tisíc dolarů dvě výletní lodě a izoluje na nich štáb i herecký ansámbl. Důvody se nabízejí. Omezení kontaktu s lidmi, snadnější denní testování a případně rychlejší zamezení šíření nákazy.

Paramount Pictures

V souvislosti s pronajmutím zmíněných lodí od společnosti Hurtigruten vyplulo na veřejnost obvinění, dle kterého dochází na palubě k porušování zákona, jelikož filipínští zaměstnanci operující na lodi jsou prý finančně podhodnocení ($3.30 za hodinu) a pracovní podmínky též neodpovídají standardům. Vše souvisí se zakotvení lodi na moři a příslušnými právními předpisy. Tvůrci se ke kauze zatím nevyjádřili, leč jedná se o relativně citlivou záležitost, tudíž reakci lze očekávat v řádu dní. Pakliže by se obvinění z oškubávání levné pracovní síly potvrdilo, snímku by to dozajista neudělalo dobrou reklamu.

I když Cruise musí řešit nejednu zapeklitost, našel si v minulých dnech chvilku a vyrazil ve Velké Británii na projekci špionážního spektáklu Tenet režiséra Christophera Nolana. Prý se mu film líbil a užil si ho.

Zdroje: ScreenRant, Variety

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 2

Mission: Impossible 7: Tom Cruise chce izolovat štáb na lodích | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise chce izolovat štáb na lodích | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest