Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů

Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Historické drama láká na zajímavé herecké obsazení a alespoň podle první ukázky vypadá skutečně nadějně.

Dosavadní průběh filmového roku byl vinou pandemie celkem smutný. Naopak blízká i vzdálenější budoucnost by se (také následkem hromadného odsouvání dřívějších premiér) s trochou štěstí mohla chlubit jedním z nejlepších line-upů poslední doby - a to jak v otázce velkých blockbusterů, tak i co se týče potenciálních oscarovek. To, na co se můžeme v následujících měsících těšit, postupně také odhalují trailery, které po slabším období konečně zase míří na internet s o něco vyšší četností. Naprosto výborně například alespoň nyní vypadá novinka nesoucí název Judas and the Black Messiah, jejíž nově vydaná ukázka dává najevo, že by před námi mohla stát skutečně energická podívaná.

Judas and the Black Messiah je historickým dramatem, které se odehrává na konci 60. let minulého století. Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje Williama O’Neala, kriminálníka najatého FBI za úkolem infiltrovat buňku politického uskupení Black Panthers v americkém Chicagu vedenou aktivistou Fredem Hamptonem.

Snímek se může chlubit velice zajímavým tvůrčím týmem. Režie se ujal Shaka King, pro kterého se jedná o první velký celovečerák, produkci si však vzal na starost oblíbený Ryan Coogler, režisér filmů Creed a Black Panther. V hlavních rolích se objeví LaKeith Stanfield, Daniel Kaluuya, Jesse Plemons, Martin Sheen nebo Dominique Fishback. Premiéra dosud nebyla upřesněna, měly bychom se jí však dočkat někdy v příštím roce. Níže si můžete pustit zmíněný skvěle vypadající trailer.

Zdroj: SlashFilm

Galerie: 10

Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu Judas and the Black Messiah: Strhující upoutávka představuje střet FBI s charismatickým lídrem Black Pantherů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest