Vřískot 5 oznámil datum premiéry, další Paranormal Activity se odkládá

Vřískot 5 oznámil datum premiéry, další Paranormal Activity se odkládá | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Studio Paramount ohlásilo či změnilo celou řadu premiér, program pro zbytek roku je zase o něco chudší.

Studio Paramount se pustilo do aktualizace svého kalendáře a bohužel to znamená, že si na bohatší filmovou nabídku budeme muset opět o něco déle počkat.

Začněme ale pozitivními zprávami. Datum premiéry oznámil Vřískot 5. Ten uvidíme 14. 1. 2022. Tedy za předpokladu, že se do té doby nic nezmění. Snímek točí režiséři Matthew Bettinelli-Olpin a Tyler Gillet, kteří za sebou mají sympatickou vyvražďovačku Krvavá nevěsta. Scénář napsali Guy Busick (Krvavá nevěsta) a James Vanderbilt (Vražda na jachtě, Robocop 2014, Zodiac, Amazing Spider-Man). Z předchozích filmů se vracejí Courtney Cox jako Gale Weathers a David Arquette jako šerif Dewey. O návratu Neve Campbell se stále jedná, nicméně můžeme předpokládat, že když ani s ohlášením premiéry není její návrat pevně daný, tak zřejmě její postava Sidney Prescott nemá v příběhu žádnou velkou úlohu. Nově obsazení doplní Jenna Ortega (Ty) a Melissa Barrera (Vida, In the Heights). Vše o Vřískotu 5 čtěte zde.

Další horor, o kterém nás studio Paramount informuje, je nový příspěvek do série Paranormal Activity. Zatím nepojmenovaný snímek dorazí 4. 3. 2022. Produkují Jason Blum (šéf hororového studia Blumhouse) a Christopher Landon (scenárista Paranormal Activity 2-4, režisér hororů Všechno nejhorší). Foud footage série původně měla skončit se snímkem Paranormal Activity: Jiný rozměr v roce 2015, teď slibuje „nový směr“. Vše o Paranormal Activity "7" čtěte zde.

Pak je tu snímek G.I. Joe: Snake Eyes. Ten jsme měli vidět už letos v říjnu, místo toho byla premiéra odložena. A to o celý rok. Snímek je teď naplánovaný na 22.10. 2021. Jak už název napovídá, jde o další přírůstek do akční série, která pojednává o figurkách G.I. Joe. Tentokrát bude v centru pozornosti ninja Snake Eyes, kterého jsme potkali už v předchozích dvou filmech. V chystaném snímku jej však ztvární nový herec a stále není tak úplně zřejmé, jak moc novinka bude nebo nebude navazovat na dosavadní dva díly. Vše o G.I. Joe: Snake Eyes čtěte zde.

Příští rok, 12. 2. 2021, studio uvede dosud nepojmenovaný film od Lee Danielse, který pojednává o Billie Holiday. Pátého listopadu 2021 pak bude uvedený rodinný snímek Clifford the Big Red Dog. Studio také vyškrtlo z harmonogramu blíže nespecifikovaný snímek, který vznikal ve spolupráci s hračkářskou firmou Hasbro a byl naplánovaný na 1. 10. 2020. Vzhledem k tomu, že jsme dosud o projektu neslyšeli žádné podrobnosti, to není velkým překvapením.

Paramount už dříve odsunul zářijovou premiéru Tichého místa 2 na příští rok, vánoční premiéru Top Gunu 2 taktéž a špionážní akci Bez výčitek prodal Amazonu. Snímky Love and Monsters a The Trial of the Chicago 7 byly určené pro online distribuci už od prvopočátku. Tím pádem studiu na programu do konce roku zbývá už jen Cesta do Ameriky 2, přičemž samozřejmě není vyloučeno, že i tenhle snímek bude nakonec odložený. Letošní pandemický rok je tak pro jedno z nejstarších hollywoodských studií skutečně chmurný, což ale samozřejmě platí pro většinu filmového průmyslu. Nezbývá než dál doufat, že se epidemiologická situace ve světě co nejdříve zlepší a kinematografie se bude moci opět nadechnout.

Zdroj: Paramount

Galerie: 2

Vřískot 5 oznámil datum premiéry, další Paranormal Activity se odkládá | Fandíme filmu Vřískot 5 oznámil datum premiéry, další Paranormal Activity se odkládá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest