Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři

Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři | Fandíme filmu
Awesomeness Films
Zobrazit další 4 obrázky
Katherine Langord trpěla v Proč? 13x proto, oháněla se mečem v Prokleté, avšak zdaleka nejlíp jí jde, když může být vtipná a jízlivá. Koukněte na trailer.

Po prvních vteřinách traileru by se mohlo zdát, že je Spontaneous další běžný snímek o dospívání či lásce. Po chvíli to vypadá, že by snad mohlo jít drama o jednom ze střelců na amerických středních školách. Rychle se ale ukazuje, že jde o snímek plný nadsázky. A to nejen chováním postav a stylem vyprávění, ale i zápletkou. Ve snímku totiž samovolně (spontánně) vybuchují středoškoláci.

Surreálnou satiru natočil jako svou prvotinu Brian Duffield, který je jako scenárista podepsaný pod Rezistencí, Pistolnicí Jane, Chůvou na zabití nebo letošním Pod vodou. Scénář vychází z románové předlohy od Aarona Starmera. Hlavní hrdinku ztvárnila Katherine Langford, která je známá především ze seriálů Proč? 13 proto nebo Prokletá. Tyhle role po ní požadovaly často dost vážnou polohu, ale také měla čas od času možnost projevit se jako drzá, jízlivá holka se smyslem pro humor a tahle poloha jí vždycky seděla nejlíp. A zdá se, že tenkrát bude mít pro zapojení svých předností nemálo prostoru. Katherine zdárně sekunduje Charlie Plummer (Hledání Aljašky, Všechny prachy světa). Dále hrají Piper Perabo či Rob Huebel. Datum premiéry je stanovené na 2. října, už 6. října má snímek dorazit na VOD.

Tady je trailer a dole v galerii na vás čeká sada fotek.

Galerie: 5

Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři | Fandíme filmu Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři | Fandíme filmu Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři | Fandíme filmu Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři | Fandíme filmu Spontaneous: V novém thrilleru začali samovolně explodovat teenageři | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest