The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad

The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Herec Anthony Mackie rozvedl svou starší myšlenku, podle které Marvel postrádá potřebnou rasovou diverzitu.

O první z mnoha miniséií od Marvelu v podobě The Falcon and the Winter Soldier toho díky všemožným zvěstem, únikům nebo fotkám z natáčení víme relativně hodně, jeden detail je však dosud nejasný. A nejedná se o část příběhu, nýbrž o to možná nejdůležitější - samotné datum vydání. Na Disney+ jsme se měli premiéry původně dočkat již tento měsíc, vše však překazila koronavirová pandemie, která narušila masivní natáčení, které dosud oficiálně nebylo obnoveno.

Odklad vydání byl tedy v podstatě nevyhnutelný a skutečně k němu v červenci došlo, bohužel však na neurčito. Obecně se však spekulovalo, že by se série měla na obrazovky dostat ještě letos na podzim, načež by mělo následovat i sesterské WandaVision. Aktuálně se však podle nejnovějších zpráv zdá, že bychom se akční komiksovky mohli nakonec dočkat až příští rok. 

Nebo to alespoň tvrdí známý insider Christoper Marc. Podle něj za opožděnou premiérou stojí jednak zmíněné produkční komplikace, dále by údajně samotný Disney chtěl využít typický nedostatek velkých novinek, který panuje v zimních měsících. Přirozeně se nabízí otázka, co to znamená pro WandaVision - dosud totiž není jasné, zda na sebe oba projekty nějak neodkazují a zda se Falcon s Winter Soldierem nemusí divákům ukázat dříve. O druhé minisérii se zdroj bohužel nezmiňuje. Je však třeba upozornit, že zvěst není nijak ověřena a premiéra by mohla stále proběhnout ještě letos.

Další novinku mezitím přinesl nově uniklý castingový popisek. Ten naznačuje, že by The Falcon and the Winter Soldier mohlo zajímavě odkazovat na Avengers: Endgame. V minisérii by se totiž měla objevit japonská Yakuza, kterou se v posledních Avengers rozhodl vyvraždit Hawkeye, následky čehož by nejspíše mohli titulní hrdinové řešit.

Představitel Falcona Anthony Mackie před pár měsíci rozpoutal poměrně velkou diskuzi, když prohlásil, že podle něj filmy od Marvelu postrádají potřebnou rasovou diverzitu. Svou myšlenku herec rozvedl v nedávném rozhovoru s tím, že se dle jeho názoru „nejedná o problém rasismu, nýbrž o problém nevědomosti”, kdy si Marvel a další velké společnosti myslí, že „dělají, co by měly dělat”, ve skutečnosti toho však „ani náhodou nedělají dost”. Být součástí MCU je pro něj údajně jednoduše velkou příležitostí, tudíž „je jeho prací ho zlepšit, jak jen to lze”.

V galerii můžete nahlédnout na hračku ukazující nový Falconův oblek nebo artworky, na kterých se ukazuje, jak také mohl padouch Zemo vypadat v Captain America: Civil War.

Zdroje: The Ronin, ComicBookMovie, Fatherfly

Galerie: 11

The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Propojení s Avengers a možný odklad | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest