WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat

WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Z marvelovského zákulisí unikly podrobnosti o tom, do čeho by se také (mimo jiného) měla Elisabeth Olsen v minisérii pustit.

Připravovaná minisérie WandaVision je bez pochyb jedním z nejzajímavěji vypadajících nových projektů od Marvelu. A vděčí za to především své netradiční formě - ve své podstatě by se totiž mělo jednat o sitcom (minimálně z části), což se u komiksového žánru přece jenom opravdu nevidí. Přestože se jedná o jednu z nejbližších miniséií (dříve bychom se měli dočkat pouze The Falcon and the Winter Soldier), o samotném příběhu toho stále moc nevíme.

Ačkoliv děj dosud konkrétně přiblížen nebyl, obecně se již nějakou dobu předpokládá, že by si traumatizovaná Wanda měla pravděpodobně vytvořit jakousi paralelní dimenzi, ve které stále žije její milovaný Vision a spolu mají spokojený manželský život (která by prožívala život vypadající tak, jak vypadaly klasické rodinné sitcomy napříč dekádami) a nejspíše i děti (v komiksech se jedná o bratry Wiccana a Speeda). Nedávno jsme se díky známému únikáři Charlesi Murphymu dočkali dalších podrobností.

Murphy konkrétně prozradil, z jaké komiksové linky by seriál měl čerpat inspiraci. Již nějakou dobu se ví, že mezi předlohami nalezneme například sérii House of M, Visiona z roku 2018 a The Vision and The Scarlet Witch z roku 1985 (čemuž odpovídá zmíněný motiv vytvoření superhrdinské rodinky). Nově bylo odhaleno, že by se k těmto komiksům měla připojit i linka Vision Quest, která se v roce 1989 ukázala v rámci série West Coast Avengers.

V ní se Wanda vydá najít ztraceného Visiona a následně ho zachránit ze spárů mezinárodní skupiny zvané Vigilance, jen aby následně zjistila, že mu byly vymazány veškeré vzpomínky. WandaVision by mělo příběh použít jako startovací plochu pro jednu z dějových linek, jak to však u Marvelu bývá, bude se jednat o velice volnou adaptaci. Podle Murphyho by se v minisérii měla Scarlet Witch snažit o nalezení Visionových součástek, které se poztrácely po celém světě. Přesnější kontext Murphyho zdroj bohužel neuvedl. Únikář každopádně v minulosti svou spolehlivost prokázal již mnohokrát, nová zvěst tedy disponuje určitou důvěrností, ačkoliv se samozřejmě nejedná o oficiální potvrzení z úst někoho přímo z Marvelu.

Níže můžete zhlédnout starší trailer, ve kterém se objevily první záběry z WandaVision.

Zdroj: Murphy's Multiverse

Galerie: 12

WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu WandaVision: O co by měla kouzelnická členka Avengers v nové sérii usilovat | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest