Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru

Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Když se Henry "Superman" Cavill nehrne k tomu, aby vám pomohl, musíte se o sebe postarat sama. Anebo možná jako inteligentní samostatná žena prostě chcete.

Netflixovská novinka Enola Holmes se zatím ukázala v kratičkém teaseru, teď se snímek vytasil s plnohodnotným trailerem. Ten Enolu (Millie Bobby Brown) představuje jako mladou, samostatnou ženu, která v Anglii 19. století odmítá hrát společensky přijatelnou roli poslušné dívenky, která dělá to, co po ní muži a starší ženy chtějí. V jejím sebevědomém individualismu ji podporuje svérázná matka v podání Heleny Bonham Carter. Když matka záhadně zmizí, obrátí se Enola s žádostí o pomoc na své bratry, Mycrofta (Sam Claflin) a Sherlocka (Henry Cavill), světově proslulého detektiva. Trailer naznačuje, že pánové nebudou zrovna dvakrát spěchat k činu, a tak situaci bere mladá Enola do svých rukou. A to i za cenu toho, že bude muset předstírat, že je poslušná dívenka.

Upoutávka má docela švih. Je natočená moderním dojmem a dává vzpomenout na seriály jako Veliká nebo Dickinson, které také představily emancipované hrdinky v dobách dávno minulých a oplývaly při tom soudobým stylem vyprávění. Dobová výprava a kostýmy nevypadají špatně, ukázce nechybí smysl pro humor a minimálně Brown a Cavill mají charisma, které od hrdinů odlehčeného dobrodružství prostě chcete. Režisér Harry Bradbeer má za sebou vynikající seriál Potvora, scénář napsal Jack Thorne, z jehož tvorby zmiňme třeba seriál Jeho temné esence. Film bude uvedený na Netflixu 23. 9.

Galerie: 6

Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu Enola Holmes: Rozpustilé dobrodružství Sherlockovy mladší sestry v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest