Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce

Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 12 obrázků
Cruise nebude podstupovat riziko věčně. Už má prý jasno, kdy s kaskadérskými kousky sekne.

Produkce Mission: Impossible 7 vskutku nepatří k těm bezproblémovým, ať už se bavíme o koronavirovém zdržení, kauze s polským mostem či nedávné nehodě motocyklu. Nezastavitelný Tom Cruise však, ač údajně frustrovaný, nehodlá nic vzdát a dál předvádí neskutečné kaskadérské kousky. Tentokrát si opět neodpustil špásování na motorce a rozhodl se jemně proletět vzduchem několik desítek metrů nad zemí. Vše se odehrálo na bývalé vojenské letecké základně Oxfordshire. Cruise si to i v osmapadesáti letech dává jako zamlada, leč připustil, že obdobné šílenosti přestane dělat už za dva roky, kdy oslaví kulatou šedesátku. "Nedovedu si představit, že by Tom tyto odvážné kaskadérské kousky nepodstoupil i v dalším/posledním filmu, ale nechce tak činit po šedesátých narozeninách, tudíž by mělo být dotočeno před jeho životním jubileem," uvedl nejmenovaný zdroj blízký newyorskému rodákovi. Posledním snímkem byla zřejmě myšlena Mission: Impossible 8.

Ostatně posuďte sami, zda byste podobný kousek zvládli těsně před šedesátkou:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW PHOTOS! Tom Cruise leaps from a speeding motorbike as it hurtles off a ramp 500ft into the air during action sequence for MI7! The Mail on Sunday can reveal that the actor has put a time limit on his stunts and will stop doing them when he turns 60. Sources say he is keen to complete filming for the as-yet-unnamed eighth and final instalment before he reaches the milestone in July 2022. ‘There is no way that Tom won’t do his trademark stunts for the last film, but he doesn’t want to do it past 60 so is keen to get it all wrapped up by the time he reaches his big birthday,’ said an insider _______________________________________________________ #tomcruise #tomcruisefan #tomcruiseforever #crusie #tom #tomcruisemovie #tomcruisestyle #tomcruiseuniverse #tomcruisefanforever #tomcruisefanpage #ethanhunt #missionimpossible #mi #fallout #missionimpossible7 #mi7

Příspěvek sdílený Tom Cruise Fans (@_cruise_62),

Scéna dle deníku Daily Mail stála zhruba dva miliony liber a jedná se o jednu z nejdražších sekvencí točených ve Velké Británii. Natáčení by snad mělo i po výše zmíněné motocyklové nehodě dál pokračovat, tudíž Cruise spolu se štábem dále táboří v Británii v apartmánech Harrods v Knightsbridge.

V galerii můžete vidět motocyklové výjevy z předchozích Mission: Impossible filmů.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V původních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: DailyMail

Foto: Paramount Pictures

Galerie: 13

Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Tom Cruise opět létá vzduchem, tentokrát na motorce | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest