Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu

Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér James Wan a představitel Ocean Mastera Patrick Wilson zavzpomínali na náročné natáčení Aquamana a vzhlížejí k pokračování.

Na akci DC FanDome jste i bez otevřeného kalendáře snadno poznali, které snímky mají premiéru za rohem, a které jsou ještě daleko. Ty první se chlubily trailery a obšírným vyprávěním tvůrců, zatímco ty vzdálenější neměli co ukázat a nesměli nic říct. Extrémní v tomhle směru byl Aquaman 2.

Abychom byli úplně přesní, režisér James Wan během svého zhruba desetiminutového vystoupení vlastně ani netvrdil, že představuje Aquamana 2. Prostě se přes Skype spojil s kamarádem Patrickem Wilsonem (v Aquamanovi hrál Ocean Mastera) a popovídali si o natáčení prvního filmu. Až v samém závěru se kratičce zmínili o pokračování.

Režisér Wan si pochvaluje, že díky natáčení prvního filmu už má zmáknutou technickou stránku složité realizace podvodních scén. Napodruhé už nic podobného naštěstí nemusí řešit a s již zavedenými postupy se může rovnou pustit do vyprávění nového příběhu. Cesta hrdinů i antihrdinů bude pokračovat, podvodní svět se rozšiřuje a James by nám rád ukázal věci, jaké jsme dosud neviděli. Vrátí se Aquamanův bratr Orm / Ocean Master. A pokračování bude oproti prvnímu filmu vážnější a bude víc relevantní ve vztahu k dnešnímu světu. Budou se tedy snad ještě víc řešit ekologická témata? Najdeme ve snímku nějaká společenské nebo politické paralely? To zatím netušíme a víc se dozvíme nejspíš za opravdu dlouhou dobu – premiéra snímku je naplánována na Vánoce 2022.

Dole v galerii najdete fotky z natáčení prvního filmu, o které se Wan podělil. Aquaman 2 má datum premiéry stanovené na 15.12. 2022.

Zdroj: DC FanDome

Galerie: 7

Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu Aquaman 2 bude vážnější a bude víc relevantní k soudobému světu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest