Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým

Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Je tu také další teaser pro Justice League Zacka Snydera, legrácka spojená se Shazamem! nebo pár drobností k The Suicide Squad.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Fanoušci DC, zbystřete pozornost. Už dnes, od 19 hodin našeho času, běží online velká akce DC FanDome, během které DC Films odhalí celou řadu novinek o svých chystaných bijácích, od Wonder Woman 1984, až po The Batmana. Už během dne vám budeme přinášet postupně nejrůznější DC novinky a od večerních hodin to rozjedeme pořádně, takže se určitě stavte, budeme pro vás mít ty nejčerstvější informace.

Zatím se pojďme podívat na menší zprávičky, které k velké noční akci pozvolna dláždí cestu. A začínáme hezky zostra, s Black Adamem. Dwayne Johnson na svém Instagramu zveřejnil krátké video, které odhaluje artwork s antihrdinou v jeho kompletním kostýmu. Video běží docela rychle, tak se dole v galerii můžete také podívat na screenshoty. Ještě těsně před DC FanDome také na veřejnost unikla informace, že režisér Jaume Collet-Serra do role Cyclone (členka hrdinského týmu JSA, který se zřejmě Black Adamovi ve snímku postaví) hledá herečku, která je typově podobná Alexandře Shipp. Tu si můžete pamatovat jako mladou Storm ze série X-Men.

Superhrdina, který v komiksech s Black Adamem úzce souvisí, je Shazam! Ten bude mít na DC FanDome taky svůj panel, kde očekáváme novinky o chystané dvojce. Než se panelu dočkáme, můžete alespoň do galerie kouknout na nové žertovné „logo filmu“, které zveřejnil režisér David F. Sandberg. Čeká nás tedy „Shazam!: Děckám už rostou vousy“. Je pravda, že od natáčení prvního snímku už uplynula dlouhá doba, tak uvidíme, jak si tvůrci poradí se stárnutím herců.

Další kapitola »

Galerie: 4

Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu Black Adam: Dwayne Johnson nabídl další pohled na svůj kostým | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest