Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček

Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 11 obrázků
Bude nová Justice League nakonec film nebo minisérie? K tomu nová ochutnávka ze zítřejšího traileru a poslední fotky.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Už zbývá jen pár hodin do osudového víkendu, během kterého Zack Snyder zveřejní v rámci akce DC FanDome trailer pro svůj dlouho očekávaný režisérský sestřih snímku Justice League. Níže si z traileru můžete přehrát kratičkou ochutnávku a v galerii na vás čekají nejnovější fotky, které tvůrce k projektu nasdílel.

Fanoušci na zdánlivě nesplnitelný sen o Snyderově vlastní verzi čekali opravdu dlouho a z nedávného režisérova vyjádření je patrné, že ani on sám jeden čas nevěřil tomu, že by studio Warner mohlo o jeho verzi filmu projevit zájem: Při nedávném rozprávění s fanoušky prozradil, že rok, dva zpátky vážně přemýšlel o tom, že by se vypravil do San Diega na obří fanouškovskou akci Comic-Con a podplatil tam nějakého technika, aby ve velkém sále promítnul na tzv. "Snydercut" alespoň trailer, který si režisér pro své potřeby vytvořil. Zpětně je rád, že to neudělal (protože s takovou neřízenou střelou by studio nejspíš nikdy znovu nespolupracovalo).

Ještě než ale dojde na slavnostní víkend, během kterého může Zack fanouškům trailer pustit oficiálně, jsou tu poslední podrobnosti, které Snyder o projektu prozradil. Nebo jinak: Začněme tím, co Snyder tak docela neprozradil. Stále nevíme, zda nakonec z Justice League bude film nebo minisérie. Teď může režisér potvrdit alespoň to, že se to definitivně dozvíme během víkendové akce DC FanDome. Celý projekt určitě bude delší než 214 minut (více než tři a půl hodiny) a ať už jej Warner naservíruje v jakékoliv podobě, tak se Synder dušuje, že s výsledkem bude on sám spokojený. Zároveň dodal, že i kdyby byla Justice League zveřejněná jako minisérie, tak si ji stejně fanoušci budou moci dříve či později pustit najednou. Že by režisér naznačoval, že přeci jen máme počítat se seriálovou podobou? Z byznysového hlediska by to rozhodně dávalo větší smysl.

Co v těch 214 minutách uvidíme? To teprve postupně odhalujeme, ale jedna věc je jistá: V nové verzi filmu nebude ani vteřina ze záběrů, které natočil Joss Whedon pro verzi Justice League, která byla promítána v kinech. To by prý raději Snyder celý projekt zničil, než aby při jeho kompletaci použil materiál, který sám nepořídil. V době, kdy Zack Snyder Justice League kvůli rodinné tragédii opouštěl, byla celá situace prezentována tak, že Whedon během přetáček zrealizuje scény, které byly napsané na popud studia a se Snyderovým vědomím (ostatně, sám Snyder měl přetáčky osobně točit, kdyby se režie filmu nevzdal). Proč tedy nechce Snyder z těchto záběrů vůbec nic použít?

Další kapitola »

Galerie: 12

Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu Justice League: Snyder dokončí film zdarma a nepoužije jediný záběr z přetáček | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest