Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra

Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ledy se pohly, Sergej Kravinoff dostane vlastní film.

Lovec Kraven (Kraven the Hunter) patří mezi nejzajímavější postavy ze SPUMC (Sony Pictures Universe of Marvel Characters), přičemž o jeho filmovém originu se spekuluje již pěknou řádku let. V minulosti chystal Kravenův film scenárista Richard Wenk (Expendables 2, Equalizer 2), avšak k realizaci projektu nikdy nedošlo. Ve filmu se měl Kraven potkat se Spider-Manem tváří v tvář a příběh měl čerpat z komiksu Kravenův poslední lov. Tentokrát se ovšem zdá, že Kraven se na plátna kin skutečně podívá. Studio Sony totiž oslovilo režiséra J.C. Chandora, který má na triku třeba trošku neprávem přehlížený akčňák Trojí hranice, aby sólovku o nebezpečném drsňákovi natočil. V souvislosti s potencionálním angažováním Chandora nepadlo ani slovo o tom, zda se nekompromisní padouch náhodou neobjeví ve Spider-Manovi 3, o čemž se vcelku horečnatě debatuje. Zda snímek spatří světlo filmového světa dříve než dámská komiksovka Olivie Wilde či film o Madame Web, též není v tuto chvíli jasné.

Marvel Comics

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruský emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana.

Lze předpokládat, že adeptů na roli Kravena bude celá řada, leč ilustrátor Jackson Caspersz má očividně o favoritovi jasno:

Zdroj: ScreenRant, Jackson Caspersz / Instagram

Foto: Marvel Comics

Galerie: 8

Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu Lovec Kraven, spidermanovský záporák, našel režiséra | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest