DC FanDome se rozšiřuje, fanoušci budou hltat novinky dva dny

DC FanDome se rozšiřuje, fanoušci budou hltat novinky dva dny | Fandíme filmu
Warner Bros.
Část odhalení na fanoušky čeká až v září, ale už v sobotu budou DC Films blíže představovat svoje očekávané filmové novinky. Je tu trailer.

Už v sobotu 22. 8. čeká na fanoušky DC komiksu velká akce DC FanDome, v rámci které budou online vysílány prezentace věnované komiksům, seriálům a filmům oblíbeného komiksového domu. Čerstvě se dozvídáme, že akce nakonec bude rozdělena na dva dny. Což je pro fanoušky dobrá zpráva. DC totiž neplánuje videa na internet zavěsit natrvalo, ale jen na 24 hodin. Některé přednášky se navíc budou vysílat pouze v konkrétních časech. Fanouškům by se tak snadno mohlo stát, že nestihnou vidět všechno, co by chtěli, anebo by se jim dokonce panely mohly překrývat. To by rozdělení akce na dva dny mělo řešit.

Část akce bude na programu tuto sobotu, kdy uvidíme převážně filmové panely. Druhá část akce, kdy uvidíme většinu seriálových panelů, se odsouvá na 12. 9. V sobotu akce začíná v 19:00 našeho času, kdy má naplánovanou prezentaci Wonder Woman 1984. Následně přijdou ke slovu The Flash, The Suicide Squad, Justice League Zacka Snydera, Black Adam, Aquaman, Shazam! a The Batman. Vedle toho budou mít slovo seriálový Flash a seriáloví Titáni. Všechny panely budou zopakovány v 24 hodinách celkem třikrát.

Níže si můžete pustit trailer na celou akci, který slibuje zajímavá odhalení pro Flashe či The Batmana. O tom mimochodem velké hollywoodské zpravodaje čerstvě přinesly zajímavou novinku: Natáčení se dle dosavadních informací v Británii postupně chystalo, nicméně samotní herci by se před kamery měli vrátit začátkem září.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest