Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot

Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Také o roli Stevea Trevora, kterou nakonec získal Chris Pine, se ucházeli další zájemci.

Gal Gadot si coby odvážná superhrdinka Wonder Woman vede znamenitě a letos by se měla vrátit na plátna kin ve dvojce nazvané Wonder Woman 1984. Zda tomu tak skutečně bude, to momentálně nikdo netuší. Warneři zatím říjnovému termínu věří, leč čert ví, co bude za dva měsíce. Jednička vtrhla do kinosálů po celém světě v roce 2017 a počin režisérky Patty Jenkins peněženky filmových fanoušků pořádně provětral. Relativní úspěch sklidila Amazonka Diana i u kritiků, tudíž se potvrdilo, že obsazení Gadot (již v komiksovce Batman vs Superman z roku 2016) bylo krokem správným směrem. Nicméně kolem atraktivního hereckého partu kroužila celá řada hereček a Wonder Woman mohla klidně vypadat úplně jinak.

Eon Productions

Rodačka z Izraele nebyla první volbou studia Warner Bros. Kamerové zkoušky podstoupilo několik hereček a jednou z nich byla i ukrajinská kráska Olga Kurylenko. Ta se dostala až do nejužšího výběru, ovšem role jí unikla kvůli zaplněnému kalendáři. Herečka k nezdaru v minulosti uvedla, že jí to sice mrzí, avšak už dávno hodila vše za hlavu. Po superhrdinském neúspěchu se objevila například ve snímcích Ztratili jsme Stalina, Johnny English znovu zasahuje a Překladatelé.

Netflix

Blízko k roli měla i francouzsko-kambodžská herečka Elodie Yung, přičemž doposavad nebylo zveřejněno, z jakého důvodu nedostala šanci. Po castingovém krachu se rozhodla, že vymění DCEU za Marvel a přesedlala k Netflixu v úloze Elektry ve druhé řadě seriálu Daredevil. Mihla se i ve snímcích G.I. Joe 2: Odveta či Bohové Egypta.

Marvel

V teoretické rovině se uvažovalo i o Jaimie Alexander, jenže ta byla de facto nedosažitelná, jelikož byla smluvně vázána k MCU jako "thorovská" Lady Sif. Naposledy jsme ji sice viděli v Temném světě z roku 2013, ale i bez marvelovek si vede obstojně, zejména díky seriálu Mrtvý bod (Blindspot).

Vzhledem k obrovskému úspěchu Wonder Woman se však Warneři evidentně rozhodli správně, když dali příležitost "rychlé a zběsilé" Izraelce. Ostatně ani Chris Pine alias Steve Trevor neměl nic jistého, neboť sympatického pilota klidně mohl ztvárnit Scott Eastwood. Tomu Warneři nabídli roli Trevora, případně menší štěk v Sebevražedném oddíle režiséra Davida Ayera. Eastwood zjevně zvolil druhou variantu a volba to nebyla nejšťastnější. Kromě Eastwooda zkoušeli štěstí i Alexander Skarsgård a Liam Hemsworth, ale chemie mezi Pinem a Gadot byla klíčová.

Zdroj: ScreenRant

Foto: Warner Bros.

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu Wonder Woman: Které herečky mohly získat ikonickou roli namísto Gal Gadot | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest