Space Jam 2: LeBron James láká na basketbalovou rodinnou zábavu

Space Jam 2: LeBron James láká na basketbalovou rodinnou zábavu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
James odhalil dres, v němž bude bojovat po boku Bugse Bunnyho.

Basketbalová superstar LeBron James momentálně bojuje v první kole play-off zámořské NBA, tudíž se plně soustředí na sportovní výkony, leč nekašle ani na filmové fanoušky. Hvězda Los Angeles Lakers totiž zveřejnila první kratičký teaser k pokračování basketbalové rodinné komedie Space Jam. Nečekejte žádnou velkou hitparádu, ale i tak představovačka Jamesova dresu potěší. Snímek Space Jam: A New Legacy měl tu kliku, že měl dotočeno ještě před vypuknutím koronavirové pandemie, proto již probíhají závěrečné postprodukční práce. Uvidíme, jak James zvládne nahradit Michaela Jordana, ale s podporou Bugse Bunnyho a kačera Daffyho by to mohl zvládnout. Produkce se ujali Ryan Coogler, režisér Creeda a Black Panthera, a coby výkonný producent Justin Lin (Rychle a zběsile 6, Star Trek: Do neznáma). O režii se nakonec postaral Malcolm D. Lee.

Vyjma Jamese se na slovíčko zastaví i další hvězdy NBA jako například Damian Lillard, Anthony Davis nebo Klay Thompson. Zastoupena bude i ženská WNBA, když se objeví Diana Taurasi a Chiney Ogwumike. Jamesovu ženu si pak střihne Soneque Martin-Green a v nespecifikované roli se představí Don Cheadle. Premiéra byla stanovena na 16. července 2021.

Zdroj: Twitter

Foto: Warner Bros.

Space Jam

10.11.1996 | USA
Komedie, Drama, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 3

Space Jam 2: LeBron James láká na basketbalovou rodinnou zábavu | Fandíme filmu Space Jam 2: LeBron James láká na basketbalovou rodinnou zábavu | Fandíme filmu Space Jam 2: LeBron James láká na basketbalovou rodinnou zábavu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest