Tom Cruise nedovoluje hereckým kolegům běhat na plátně po jeho boku

Tom Cruise nedovoluje hereckým kolegům běhat na plátně po jeho boku | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Jedna herečka jej však dokázala před časem přesvědčit, aby kvůli ní udělal výjimku.

Že Tom Cruise ve svých filmech hodně často běhá, je poměrně známá věc. Všimli jste si ale, že vedle sebe v těchto chvílích nikoho nemá? Sice vídáme ve scénách, jak se jeho hrdina kupříkladu za někým honí, ale že by někdo běžel přímo po jeho boku, to je docela vzácnost. Sám herec to svým kolegům nedovoluje, ale jedné herečce se to před pár lety přece jen podařilo. Při natáčení Mumie měla Annabelle Wallis tu čest, že opravdu mohla běžet vedle Toma, ale přesvědčit jej nebylo zpočátku snadné. Herečka si byla vědoma, že je Cruise velká filmová hvězda, která se sama vrhá po hlavě do kaskadérských kousků. Cruiseova láska a vášeň k filmu je dle Wallis evidentní a snaží se neustále posouvat své hranice.

Sám Cruise jí na rovinu řekl, že vedle něj nikdo neběhá, Wallis se ale nedala tak snadno odbýt a argumentovala, že je opravdu dobrým běžcem. Aby mu to dokázala, předvedla mu svojí techniku běhu, která na Toma zapůsobila a to jej donutilo udělat výjimku. Nakonec do filmu byly přidané scény, kde běží dvojice vedle sebe. Wallis to brala jako takovou osobní výhru, která pro ni znamenala mnohem víc, než kdyby získala Oscara a velmi si cení téhle zkušenosti, že mohla s Tomem bok po boku běžet.

Zdroj: THR

Mumie

09.06.2017 | USA, Velká Británie, Čína, Namibie
Akční, Dobrodružný, Fantasy, Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 3

Tom Cruise nedovoluje hereckým kolegům běhat na plátně po jeho boku | Fandíme filmu Tom Cruise nedovoluje hereckým kolegům běhat na plátně po jeho boku | Fandíme filmu Tom Cruise nedovoluje hereckým kolegům běhat na plátně po jeho boku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest