Star Wars: Budoucí filmy mají být levnější

Star Wars: Budoucí filmy mají být levnější | Fandíme filmu
Lucasfilm
Štáb už se připravuje na natáčení dalších Star Wars. I když na ty filmové si ještě počkáme.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Než se fanoušci dočkají dalšího filmu, budou jim společnost dělat hrané seriály. Ještě letos služba Disney+ uvede druhou řadu The Mandaloriana. A pak přijdou na řadu dvě další série, na které už se v Pinewoodu chystají. Jejich natáčecí plán už by v tuhle chvíli měl být naplánovaný, přičemž je možné, že se bude natáčet souběžně nebo se minimálně část štábu bude překrývat, což by mohlo přinést finanční úsporu.

Jedna ze sérií se má zaměřit na špionážní dobrodružství Cassiana Andora (Diego Luna) před událostmi Rogue One. A ta druhá na život Obi-Wana Kenobiho (Ewan McGregor) v mezičase mezi Epizodami III a IV. Vypadá to, že v sérii s Cassianem by oproti původním předpokladům mohl mít daleko víc prsty Tony Gilroy. Připomeňme, že Gilroy už v minulosti přebíral otěže právě u Rogue One: A Star Wars Story, které dokončil po tom, co studio nebylo spokojené s počátečním průběhem natáčení. O sérii s Obi-Wanem se pro změnu proslýchá, že stále ještě není plně dáno, jak bude nakonec vypadat a stále panují určité tvůrčí neshody.

Pozdějí informace Making Star Wars pro změnu hovoří o tom, že alespoň část Kenobiho by se měla točit ve stejných kalifornských exteriérech, kde se točily pouštní scény Mandaloriana. Je tedy patrné, že situace je stále dynamická a může se klidně stát, že minimálně jeden ze seriálů se bude nakonec točit celý ve Spojených státech. Podstatné je v tuhle chvíli to, že se Lucasfilm evidentně snaží najít způsob, jak začít co nejdříve natáčet a oba seriály divákům přinést v dohledné době.

A na závěr video, které rekapituluje vesmírné lodě Star Wars:

Zdroje: Making Star Wars I, II, BBC

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu