Kanada do boje s pandemií naverbovala Ryana Reynoldse a Setha Rogena

Kanada do boje s pandemií naverbovala Ryana Reynoldse a Setha Rogena | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Britské Kolumbii se nedaří přesvědčit mladé lidi, aby se neshlukovali na mejdanech, a tak o apel na veřejnost poprosila slavné rodáky.

V některých zemích, jako třeba ve Spojených státech či v Brazílii, se koronavirus stále nekontrolovatelně šíří a denně umírá množství lidí. Ve státech, kde se podařilo epidemii podchytit v zárodku, sice po rozvolnění prvotních opatření počty nakažených opět narůstají, nicméně povětšinou se nezdá, že by se objevovalo velké množství případů s těžkým průběhem nemoci, a tak se spousta lidí chová stejně, jako se chovali před začátkem krize. Konkrétně v kanadské Britské Kolumbii mají zřejmě potíž především s šířením viru mezi mladými lidmi, kteří si nevzrušeně užívají léta a potkávají se na velkých mejdanech. Premiér Britské Kolumbie John Horgan otevřeně přiznal, že úřady nevědí, co si s tím počít, a tak vyzval k šíření osvěty Ryana Reynoldse a Setha Rogena, doufajíc, že z úst kanadských hereckých hvězd se informace k mladým lidem snáze dostanou.

A oba dva herci skutečně zvedli hozenou rukavici. Seth Rogen lidem zkrátka vzkázal, ať nikam nechodí, s tím, že největší zábava je stejně sedět sám doma, koukat na telku a hulit trávu. Reynolds byl o něco důkladnější a připravil asi minutu a půl dlouhou audiozprávu, která je prolezlá jeho typickým smyslem pro humor, ve kterém se herec od úspěchu Deadpoola vyžívá. Reynolds zmiňuje, že není vhodnou osobou, která by měla kázat o zdravotnictví, protože zkušenosti má pouze s plastickou chirurgií – v minulosti býval Hugh Jackman. Nicméně by byl rád, aby nikdo nenakazil jeho mámu, protože nechce, aby jeho máma umřela. Chce, aby mohla běhat venku a balit zajíčky, ve stylu paní Robinsonové. Stejně jako Rogen pak svoje fanoušky ubezpečuje, že nejlepší party je stejně doma na gauči, akorát trávu nahradil ginem – zřejmě proto, že sám jeden vyrábí a tímhle „dobrým skutkem“ si tak ještě zvládne přihřát polívčičku.

Co myslíte? Opravdu apel dvou herců změní něco na tom, zda mladí, pocitově zdraví lidé zůstanou doma, nebo vyrazí na party za přáteli?

Galerie: 3

Kanada do boje s pandemií naverbovala Ryana Reynoldse a Setha Rogena | Fandíme filmu Kanada do boje s pandemií naverbovala Ryana Reynoldse a Setha Rogena | Fandíme filmu Kanada do boje s pandemií naverbovala Ryana Reynoldse a Setha Rogena | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu