DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program

DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Na co všechno se můžeme těšit v „malém Comic Conu“ od DC?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dále se na celou půlhodinu ukáže také James Gunn se svou novou verzí The Suicide Squad. Kromě něj samotného se zastaví také jeho početné obsazení a společně budou zodpovídat otázky a testovat své znalosti komiksů. Film naštěstí stihl dokončit natáčení, můžeme tedy skrytě doufat, že uvidíme také nějaký ten první trailer.

Poté se vydáme do staronových končin, neboť dorazí také Zack Snyder a jeho očekávaný The Snyder Cut, původní verze filmu Justice League z roku 2017, která se do kin nikdy nedostala. Panel má trvat pětadvacet minut a ukázat se má i několik nečekaných hostů.

Oblíbený herec Dwayne „The Rock“ Johnson nám na rozdíl od Snydera představí úplnou novinku, a to svého chystaného Black Adama. O filmu zatím nevíme prakticky vůbec nic, snad nám jej tedy během čtvrthodinového panelu více přiblíží.

Následně se vrátíme opět k filmům minulým. Své malé desetiminutové panely totiž dostaly také Aquaman a Shazam!. Režiséři a hvězdy obou snímků si přijdou zavzpomínat na své oblíbené momenty z natáčení obou komiksovek a minimálně v případě Shazama! se údajně dočkáme také několika novinek z chystané dvojky, na níž se aktuálně pracuje.

Filmové panely poté uzavře ve velkém stylu The Batman od režiséra Matta Reevese. Společně s The Suicide Squad se nové pojetí temného rytíře dělí o titul nejdelšího panelu, jelikož má taktéž běžet po celou půlhodinu. Z filmu jsme zatím viděli pouze krátkou ukázku Roberta Pattinsona v kostýmu, několik záběrů Batmobilu a fotky z placu, snad tedy budeme po panelu, jemuž má vévodit sám Reeves, moudřejší.

A nakonec jedna malá zajímavost. Val Kilmer, známý herec, jenž si v devadesátých letech střihnul roli Batmana ve filmu Batman navždy, na svém Instagramu odhalil, že jej někde během celé akce budeme mít možnost zahlédnout. To ale není všechno. Naznačil totiž, že na sebe také dost možná navleče i svůj batmanovský oblek. Během kterého panelu, to nemáme ani ponětí. Doufejme ale, že to bude stát za to. V galerii můžete omrknout oficiální plakát celé akce.

Zdroje: SlashFilm, Instagram

« Předchozí kapitola

Justice League

17.11.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu DC Fandome: Prezentace budoucnosti DC odhalila nabitý filmový program | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest