Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu

Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Vzpomínáte na mrazivé pasáže z prvního Aquamana? V pokračování v tomhle směru hodlá režisér James Wan ještě přidat.

Na druhého Aquamana si ještě počkáme. Snímek byl oficiálně oznámený na 16. prosince 2022. To fanouškům říká, že se snímku skutečně dočkáme, nicméně za více než dva roky. Na pořádné novinky si tedy budeme muset ještě počkat. Během očekávané akce DC Fandome nicméně budou mít režisér James Wan a herec Patrick Wilson krátkou prezentaci (zhruba desetiminutovou), během které budou vzpomínat na prvního Aquamana. Takže kdo ví, třeba nám pánové prozradí něco i o chystané dvojce.

Před tím tu máme alespoň krátký uryvek z vystoupení, které Wan s předstihem pro DC Fandome nahrál. Fanoušek se Jamese zeptal, zda pokračování budou mít hororové prvky a na to režisér odpověděl:

„Řekl bych, že ano. Stejně jako jsem do prvního snímku zařadil svoje hororové sklony (vzpomeňte si na sekvenci s obyvateli Hlubiny), tak bych řekl, že v pokračování něčeho podobného bude ještě o chlup víc. [Horor] je mojí velkou součástí a v mých filmech přirozeně vystupuje napovrch. Obzvlášť v příbězích, jako je Aquaman, kde je děj zasazený do podvodních světů, které jsou od přírody strašidelné. Láska k hororu pro mě přirozeně hodně znamená, a tak se na strašidelné scény o to víc soustředím a snažím se jim dopřát o něco víc strašidelné omáčky.“

Co vy na to? Bavily vás lehce mrazivé okamžiky prvního Aquamana? Chcete takových do budoucna ve světě DC komiksu vidět víc? Zároveň připomínáme, že vedle Aquamana 2 se chystá také spin-off, který bude pojednávat právě o strašlivých monstrech Hlubiny.

Galerie: 5

Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu | Fandíme filmu Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu | Fandíme filmu Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu | Fandíme filmu Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu | Fandíme filmu Aquaman 2: Režisér slibuje, že pokračování přinese více hororu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu