Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka

Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Netflix kompletně ukončil spolupráci s hercem obviněným z obtěžování nezletilých. Dopad to má i na již dotočený film.

Zack Snyder se v poslední době dostává do povědomí především kvůli tomu, že konečně uvidíme jeho zpracování Justice League. Přitom mezitím stačil relativně v tichosti dokončit zcela nový snímek – akční zombie horor Army of the Dead. Momentálně probíhá postprodukce a v roce 2021 má být film uvedený na Netflixu. Ještě než však bude moci Snyder snímek dokončit, musí udělat zásadní úpravu.

Netflix se rozhodl, že ze snímku musí být zcela vystřižený Chris D’Elia. Komik byl obviněný z toho, že na sociálních sítích obtěžoval nezletilé dívky. D’Elia sice obvinění popírá, nicméně Netflix udělal preventivní rozhodnutí a ukončil s ním spolupráci – stáhl z nabídky jeho prank show a teď rozhodl o jeho vystřižení z Army of the Dead.

Jeho roli převezme komička Tig Notaro, která svůj part natočí hned, jak to pandemická situace dovolí. Notaro natočí všechny svoje repliky před zeleným pozadím a bude zasazená do již hotových scén. Herečka je známá pro svůj stand up, pro sérii One Mississippi nebo ze Star Treku: Discovery.

Army od the Dead pojednává o skupině žoldáků, která se rozhodne proniknout do karanténní zóny, která je uzavřená kolem Las Vegas, po tom, co tam propukne zombie nákaza. Mise je extrémně nebezpečná, ale skupinka doufá, že se náležitě napakuje. V hlavních rolích Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl Castillo, Nora Arnezeder a Samantha Win.

Zdroj: Deadline

Galerie: 9

Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu Army Of The Dead: Z novinky Zacka Snydera bude vystřižen herec obviněný z obtěžování, nahradí jej herečka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu