The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách

The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Spider-Man vs. Batman poprvé. Trailer slibuje bouři víry, násilí a vykoupení.

Hvězdně obsazené drama The Devil All the Time se vytasilo s hutným a nekompromisním trailer, z něhož je cítit, že režisér Antonio Campos si pro nás přichystal pořádně depresivní a špinavou podívanou. Snímek vychází z románu Donalda Raye Pollocka a je zasazený do fiktivního zapadlého městečka Knockemstiff v Ohiu, kde má brzy propuknout prudká bouře víry, násilí a vykoupení.

The Devil All the Time se odehrává mezi druhou světovou válkou a konfliktem ve Vietnamu, přičemž v centru dění je pestrá mozaika bizarních figurek. Ztrápený veterán Willard Russell nedokáže ani prostřednictvím krvavých obětin ulevit svojí umírající ženě od agonizující bolesti. Pak je tu pár sériových vrahů, který na dálnici loví modelky, aby je mohl vyfotit a popravit. Kazatel Roy zase pojídá pavouky a neštítí se zneužívat důvěry věřících. Obdobně amorálně se chová i zkorumpovaný šerif. A uprostřed toho všeho se snaží konat dobro Willardův syn Arvin, jenž byl v dětství šikanovaný a velice nerad se sebou nechává vytírat.

Netflix

Výjimečnému hereckému ansámblu vévodí Tom Holland, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Robert Pattinson, Riley Keough, Mia Goth, Tracy Letts, Sebastian Stan nebo Bill Skarsgård. Snímek si odbyde premiéru 16. září na Netflixu.

Foto: Netflix

Galerie: 5

The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách | Fandíme filmu The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách | Fandíme filmu The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách | Fandíme filmu The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách | Fandíme filmu The Devil All the Time: Tom Holland bojuje se zlem v mnoha podobách | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest