Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa

Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu
Disney Interactive Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Známe režiséra, který Jareda provede v Síti a herec také (zřejmě nedopatřením) odhalil název filmu.

Čím dál tím víc začíná být nad slunce jasné, že fanoušky vymodlený Tron 3 se stane skutečností. Od poslední návštěvy Gridu uběhlo deset let a teď opravdu přichází ten správný čas vrátit se zpět, ale jak už se nějakou dobu ví, bude to s novým hrdinou. Toho si zahraje Jared Leto, velký fanda prvního Trona z roku 1982. Leto novinku vypustil do světa přes Twitter, kde dále zmínil, že je vděčný za tuhle příležitost přivést film k životu a doufá, že si jej všichni zamilují. Zároveň prozradil i název snímku, jenž zní Tron: Ares. Tento příspěvek Leto později smazal, což může znamenat, že pravděpodobně propálil něco, co neměl. Těžko říct, jestli jde o oficiální nebo pracovní název projektu. Studio Disney mu oficiálně ještě nedalo zelenou, ale to bude jenom otázka času.

Ares se měl původně jako vedlejší postava objevit v Tronovi: Ascension, kterého tehdy ještě chystal Joseph Kosinski, režisér Trona: Legacy. Nicméně v roce 2017 kolem projektu začal kroužit Jared Leto, namísto třetího dílu se zvažoval reboot, který se měl nějakým způsobem inspirovat scénářem k Ascension a Ares s Letovou tváří se měl stát hlavní postavou. Poslední verzi scénáře k Tronovi 3 napsal Jesse Wigutow (Tak to chodí), který byl oznámený jako scenárista projektu už v roce 2012, takže měl moře času doladit všechno k dokonalosti.

Na režisérskou stoličku se nakonec nevrátí Kosinski, ale poprvé nás do virtuálního světa zavede režisér Gareth Davis, který před čtyřmi lety zabodoval celovečerním debutem Lion. Filmová adaptace úspěšného románu byla nominována na několik prestižních cen včetně Oscarů a Zlatých glóbů. Na kontě má ještě historické drama Máří Magdaléna a podílel se na několika epizodách k seriálům Na jezeře a Love My Way. Podle všeho se Davis o post režiséra tvrdě rval, takže jsme zvědaví, jak se po menších projektech vypořádá s velkým sci-fi spektáklem. Otázkou také je, jestli se Davis pokusí navázat na stylizaci z Legacy nebo svět Trona v jeho podání nabídne jinou výtvarnou stránku. Vizuální cítění Davisovi není cizí, poněvadž byl původně návrhář a výtvarník.   

Zdroj: Deadline

Galerie: 12

Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu Tron 3: Konec spekulacím, Jared Leto potvrdil, že se ponoří do virtuálního světa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest