Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem

Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Z Teda Bundyho bude otec aneb remake populární komedie ulovil první hereckou hvězdičku.

Remake, remake, remake. Studio Disney se nebojí dojit zavedené značky, tudíž předělávka stíhá předělávku. Moderního hávu se dočká i rodinná komedie Tři muž a nemluvně z roku 1987, kterou natočil Spock ze Star Treku Leonard Nimoy. Už tehdy nešlo o originální biják, když se tvůrci inspirovali oblíbenou francouzskou komedií. Vše se točilo kolem trojice kamarádů, kterým u dveří bytu přistane odložená Mary. Tihle nezkušení tatínci se ovšem náročného úkolu nezaleknou a vcelku úspěšně se o roztomilé nemluvně postarají. Remake byl ohlášen již v roce 2018, ale až letos na jaře bylo potvrzeno, že projekt má zelenou a poputuje přímo na službu Disney+. Bylo tedy otázkou času, kdy castingové oddělení zabere a obsadí prvního tátu. V americké verzi z osmdesátých let si střihli hlavní role Tom Selleck, Steve Guttenberg a Ted Danson. A kdo se vydá v jejich šlépějích?

Buena Vista Pictures

Tentokrát se může těšit na dětské vylomeniny Zac Efron, který se posledních deset let snaží vymanit ze škatulky hezounek z Muzikálu ze střední. Čas od času sice zaboduje, leč větší hit mu ve filmografii chybí. Komediální žánr mu není cizí, když kupříkladu oba díly Sousedů zaručeně pobaví, avšak průměrnosti typu Děda je lotr nebo Pobřežní hlídka mu kredit spíše snižují. V loňském roce si zahrál sériového vraha Teda Bundyho v solidním životopisném krimi thrilleru Zlo s lidskou tváří.

Projekt momentálně nemá režiséra a rovněž neznáme jména dalších tatínků na holení. Disney však na předělávce evidentně pracuje, tudíž další zprávy na sebe dozajista nenechají dlouho čekat.

Tři muži a nemluvně (1987): Americká adaptace jednoho z nejúspěšnějších francouzských filmů osmdesátých let. Tři skuteční muži, kteří sdílejí velký luxusní byt, zažijí jednoho dne skutečný šok. Před dveře totiž kdosi doručil skutečné, živé, a jak se zdá tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, aby se postaral o jejich malou dcerku. Malý nezvaný host přivádí zpočátku Jacka, Michaela a Petera, naprosto nepřipravené k péči o mimino, k zoufalství. Přestože jim však "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli, začínají si na malou Mary zvykat a když se pro ni Sylvie vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé a značně radikální řešení.

Zdroj: THR

Foto: Universal Pictures (ilustrační, z filmu Sousedi)

Tři muži a nemluvně

27.11.1987 | USA
Komedie, Drama, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 10

Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu Tři muži a nemluvně: Zac Efron se stane tatínkem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest