Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu

Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Talentovaný tvůrce vysvětluje, že všechno bylo trošku jinak.

Světem nedávno obletěla zpráva, že štáb sedmé Mission: Impossible v čele s režisérem a scenáristou Christopherem McQuarriem a hlavní hvězdou Tomem Cruisem chce odpálit 111 let starý most v Polsku. Přestože je most v tristním stavu a nefunkční, informace rozčílila spoustu lidí. Jak už to v showbyznysu chodí, ne vše prý bylo tak, jak jsme se dočetli.

McQuarrie důrazně uvedl, že nikdy neměli v plánu odpálit 111 let starý monument. Štáb Mission: Impossible se podle režiséra snaží natáčet co nejvíce bez zeleného plátna a ve scénáři k sedmému dílu je scéna, která zahrnuje vodu a most. Most, který by mohl být částečně zničen. Jeho tým tak pátral po světě a ozvali se mu lidé z Polska. Tamní oblast chtěla nalákat turisty a zbavit se starého mostu. Natáčení velkolepého snímku by návštěvníky přilákat mohlo a jako bonus by štáb odpálil nefunkční část mostu, přičemž by ponechal základní pilíře, na kterých by se mohl jednou vystavět nový. K penězům na rekonstrukci by dopomohl právě "filmový" turismus.

Lidé byli nadšení, ale jak to tak bývá, nelze vyhovět všem. „Určitá osoba z důvodu, který nemohu specifikovat, aniž bych prozradil její identitu, tvrdila, že jsme jí dlužni finanční prostředky za práci v rámci produkce, ačkoliv jsem usoudil, že nemá na daný úkol potřebnou kvalifikaci,“ prozradil režisér. „Poté, co veřejně a anonymně obtěžoval členy naší produkce, ať už osobně či na sociálních sítích, daný jedinec zkreslil naše záměry a skrýval pravé důvody, proč nám chtěl ublížit. Jinak řečeno, zmanipuloval reakce lidí a ohrozil náš plán točit v Polsku.“

Režisér rovněž připomíná, že Mission: Impossible je globální série, která vždy ctí zásady zemí, v nichž natáčí. Zdůrazňuje, že by nikdy nezničili historickou památku, a nabádá k síle, v těchto těžkých časech. Teď, když víme, že jsou úmysly štábu v pořádku, nezbývá než doufat v úspěch "polské mise". V galerii najdete fotografie ze slavné scény z Mission: Impossible III, která také zahrnuje most a hromadu destrukce.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum české a slovenské premiéry na 18. listopadu 2021, Mission: Impossible 8 potom na 3. listopadu 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V původních rolích se vracejí Tom Cruise, Simon Pegg, Henry Czerny, Ving Rhames, Vanessa Kirby a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell, Pom Klementieff, Esai Morales, Gregory Sanon a Shea Whigham.

Zdroj: Empire

Foto: Paramount Pictures (ilustrační, ze snímku Mission Impossible III)

Galerie: 11

Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7: Režisér se vyjadřuje k odpálení historického mostu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest