Oscar 2013: Předávající a účinkující známi

Oscar 2013: Předávající a účinkující známi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Oscarová noc se blíží mílovými kroky, proto je třeba představit si filmové hvězdy, které budou celý večer spoluvytvářet.

Již tuto neděli budou v losangeleském Dolby Theater (dříve Kodak Theater) předány nejprestižnější filmové ceny, tentokrát za snímky uvedené v roce 2012. 85. ročník populárních Oscarů bude tentokrát moderovat Seth MacFarlane, tvůrce politicky nekorektního seriálu Family Guy či přisprostlé komedie Méďa, což je volba nanejvýš zajímavá. Samozřejmě se můžeme těšit na okázalou a třpytivou hollywoodskou show, která má světu ukázat, kde by měl filmový fanoušek hledat motor dnešního filmového průmyslu. Tradičně dorazí desítky hvězd, celebrit a diváckých idolů, přičemž někteří / některé z nich se aktivně zapojí do slavnostního ceremoniálu. Když už nemají šanci zlatého plešouna získat (výjimky bychom však našli), tak proč se nezviditelnit alespoň tímto způsobem. Letos se v různých rolích představí tito pánové a tyto dámy:

Ben Affleck, Dame Shirley Bassey, Halle Berry, Sandra Bullock, Jessica Chastain, Robert Downey Jr., Jean Dujardin, Chris Evans, Richard Gere, Joseph Gordon-Levitt, Samuel L. Jackson, Nicole Kidman, Queen Latifah, Jennifer Lawrence, Christopher Plummer, Octavia Spencer, Meryl Streep, Daniel Radcliffe, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Channing Tatum, Charlize Theron, Mark Wahlberg, Reese Witherspoon, Renee Zellweger a Catherine Zeta-Jones.

Dočkáme se přirozeně i hudebních čísel a výstupů. Barbra Streisand zazpívá na Oscarech poprvé od roku 1977. Dále vystoupí Adele s titulní písní k bondovce Skyfall, za níž obdržela nominaci. Večer nám zpříjemní i populární písničkářka a pianistka Norah Jones s peckou Everybody Needs a Best Friends z komedie Méďa.

Těšíte se na předávání Oscarů a hollywoodskou smetánku, nebo vám jsou filmové ceny tak trošku "volné"?

Galerie: 3

Oscar 2013: Předávající a účinkující známi | Fandíme filmu Oscar 2013: Předávající a účinkující známi | Fandíme filmu Oscar 2013: Předávající a účinkující známi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest