The Devil All The Time: Tom Holland v čele herecky nabušeného dramatu

The Devil All The Time: Tom Holland v čele herecky nabušeného dramatu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Historické drama sleduje životy rozličných obyvatel amerického maloměsta se chlubí hvězdným hereckým obsazením.

Tom Holland se do myslí filmových fanoušků dosud zapsal především díky své roli Spider-Mana v Marvel Cinematic Universe, díky které je britský herec v současné době v Hollywoodu velice žádaný a v budoucnu se na něj můžeme těšit v celé řadě filmů. Jeden z těch nejnovějších nese název The Devil All The Time a alespoň v tuto dobu vypadá opravdu zajímavě a nadějně.

Bezpochyby největším lákadlem je herecký ansámbl až po strop naplněný význačnými hereckými osobnostmi - vedle Hollanda se objeví například Robert Pattinson, Bill Skarsgård (To), Mia Wasikowska (Alenka v říši divů), Sebastian Stan nebo Jason Clarke (30 minut po půlnoci). Režie se ujal Antonio Campos (Po škole).

Snímek adaptující stejnojmenný román Donalda Raye Pollocka se odehrává před vietnamskou válkou v městečku Knockemstiff v Ohiu a vypráví sadu příběhů jeho roztodivných obyvatel, mezi kterými nalezneme například pár sériových vrahů unášející modelky na dálnici, válečného veterána snažícího se ulevit své umírající ženě či několik dalších.

Netflix se nově pochlubil se sérií snímků, které na chystané drama nabízejí vůbec první pohled. Můžeme na nich vidět všechny hlavní hráče včetně Hollanda, Skarsgårda a Pattinsona. Všechny fotografie naleznete v galerii. Premiéry se The Devil All The Time dočká již 16. 9.

Zdroj: EW

Galerie: 4

The Devil All The Time: Tom Holland v čele herecky nabušeného dramatu | Fandíme filmu The Devil All The Time: Tom Holland v čele herecky nabušeného dramatu | Fandíme filmu The Devil All The Time: Tom Holland v čele herecky nabušeného dramatu | Fandíme filmu The Devil All The Time: Tom Holland v čele herecky nabušeného dramatu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest