Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může

Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Fantasy novinka Paula. W.S. Andersona je na sto procent dokončená. Teď už jenom čeká na svou premiéru.

Monster Hunter na motivy stejnojmenné videohry je nejnovějším filmem režiséra Paula W.S. Andersona, jehož premiéra byla před časem odsunuta z měsíce září na příští duben. Anderson nepochybně počítal s tím, že záříjové datum premiéry bude pevné, protože hlásí, že snímek je na sto procent hotový. To je fajn, ale příchod plnohodnotného traileru režisér nezmínil. Místo toho se nechal slyšet, že jde o jeho nejoblíbenější film, jaký kdy natočil. Anderson zavzpomínal, že jej Monster Hunter od japonského studia Capcom uchvátil před deseti lety, kdy byla hra na západě ještě relativně neznámá. Od té chvíle se stal velkým fanouškem videohry, ve které se mu zalíbila  nejen všechna stvoření, ale také prostředí, v nichž žila.

Aby co nejlépe oživil tento fantaskní svět ve filmu, dal Anderson přednost skutečným lokacím před zeleným pozadím ve studiu. Štáb se vydal do Afriky, kde pořídil záběry z džungle nebo z pouště, která bude připomínat známou lokaci ze hry. S filmem objevíme i další krásná místa, přičemž některá z nich objektivy kamer zachytily vůbec poprvé, což má podle režiséra svůj důvod, protože leží uprostřed ničeho. Po většinu doby natáčení štáb přebýval ve stanovém městečku, které bylo vzdálené stovky kilometrů od nejbližšího města nebo vesnice. Do skutečných scenérii, které tvořily skutečný vítr, listí, voda a další okolní vjemy, přidali potom animátoři už jenom digitálně vytvořená monstra.

Za naším světem je další svět. Svět nebezpečných a mocných monster vládnoucí svým územím se smrtící divokostí. Když je poručík Artemis se svými vojáky přemístěna z našeho světa do světa nového, zažije ledově klidná hrdinka největší šok svého života. V zoufalém boji o přežití proti obrovským nepřátelům s neuvěřitelnou silou a nezastavitelnými útoky se Artemis spojí s tajemným mužem, který našel způsob, jak proti nim bojovat. Režisérem a scenáristou je Paul W.S. Anderson. Hrají Milla Jovovich, Tony Jaa, Ron Perlman, T.I., Meagan Good. Česká premiéra je stanovena na 22. 4. 2021. 

Zdroj: SyFy

Galerie: 6

Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu Monster Hunter: Oživení gigantických monster se vyhýbá trikům, jak jen může | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu