Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa

Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Film má být originální černohumorný příběh o mateřství, vzteku a ženském já.

Amy Adams je obdivuhodná herečka, která za svoji kariéru ztvárnila nespočet památných rolí. Můžete ji znát z filmů Mistr, Muž z oceli, Noční zvířata či Příchozí (Arrival). Vysloužila si šest nominací na Oscara, ale na svoji první výhru teprve čeká, pomalu tak patří do týmu věčných smolařů. Letos se měla objevit v thrilleru Žena v okně, který se kvůli pandemii odložil na neurčito. My se už ale můžeme pomalinku začít těšit na její nový snímek Nightbitch, ve kterém herečka ztvární postavu se strachem, že se v noci promění v psa.

Černá komedie Nightbitch je adaptací stejnojmenné knihy od spisovatelky Rachel Yoder s plánováným vydáním v létě 2021. Yoder napíše i scénář k filmu a bude spoluprodukovat. O distribuci se postará studio Annapurna Pictures, které vyhrálo aukci na práva k filmu a půjde již o pátou spolupráci mezi studiem a herečkou. O čem snímek bude vám přiblíží oficiální knižní synopse.

„V Nightbitch se nejmenovaná žena a bývalá umělkyně, jenž po narození svého syna žije doma, bojí, že se proměnní v psa. Manžel, který pracovně cestuje pět dní v týdnu, její obavy na dálku zamítá. Matka je mezitím nucena bojovat se skutečnými projevy osamělé úzkosti pouze se svým dvouletým synem po boku. Její příznaky se zesilují a matka se tak snaží udržet svoji alternativní psí identitu v tajnosti. Po impulzivním a katastrofálním střetu s rodinnou kočkou hledá pro sebe lék u pyramidově strukturované prodejní skupiny bylinkářů, u party maminek, které se všechny nepochopitelně jmenují Jen nebo Wanda White, a u tajemného akademika specializovaného na 'mytickou etnografii'.“

Film má být černohumorný příběh o mateřství, vzteku a ženském já. Synopse svou bizarností připomíná něco, co by natočil takový Yorgos Lanthimos (Humr, Favoritka). Snímek by měl pomoci kariéře Amy Adams a možná ji konečně dostat k nějaké té zlaté sošce. My se těšíme. V galerii najdete herečky nejlepší výkony.

Zdroj: Deadline

Galerie: 10

Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu Nightbitch: Amy Adams se v černé komedii strachuje, že se promění v psa | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest