Tenet uvidíme v srpnu, premiéra v Americe se zpozdí

Tenet uvidíme v srpnu, premiéra v Americe se zpozdí | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Warneři podlehli a Tenetu se dočkáme už v srpnu. Spojené státy si počkají o pár dní déle.

Máme naději! Počínaje 26. srpnem 2020 začne Tenet brázdit světové kinosály. Uveden by měl být v celkem 70 regionech, přičemž Česká republika i Slovensko jsou s velkou částí Evropy v první vlně. Těšit se mohou i ve značné části Asie či v Austrálii. O čtyřiadvacet hodin později okusí Nolanův spektákl i v Africe, v Rusku se očekává premiéra 10. září 2020. Doposavad nebylo rozhodnuto o osudu čínského trhu, leč lze předpokládat, že k průlomu dojde v nadcházejících dnech. Odklady tak doufejme končí a prakticky jediný blockbuster, co v kalendáři zůstal, skutečně za měsíc dorazí. Warneři patrně podlehli tlaku a pokusí se v nejisté době uspět. Jak si Tenet povede, to v tuhle chvíli nedokáže nikdo odhadnout. Bylo by samozřejmě příjemné, kdyby Nolanova novinka naplnila kinosály a povzbudila skomírající filmový průmysl, ovšem konec srpna je zatím daleko, tudíž vše bude záležet na aktuální situaci.

Warner Bros.

Klíčový americký trh si oproti českému počká pouhý týden, když Warneři nasadí snímek ve vybraných lokalitách 3. září 2020 v rámci svátečního víkendu (Labor Day). Těch několik dní není žádná tragédie, ale podíváme-li se na koronavirou situaci za oceánem, musí být každému jasné, že za měsíc a něco nebudou Spojené státy ve stoprocentní kondici. O plošném uvedení nemůže být ani řeč, nicméně na přesné počty kin si budeme muset počkat. Zrovna Tenet by však takové zacházení mohl zvládnout a i tak zapsat solidní čísla.

Takže se modlete, ať Warneři znovu necuknou a my se dočkáme v dohledné době alespoň jednoho výživného trháku.

Zdroj: BI, Deadline

Foto: Warner Bros.

Galerie: 2

Tenet uvidíme v srpnu, premiéra v Americe se zpozdí | Fandíme filmu Tenet uvidíme v srpnu, premiéra v Americe se zpozdí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu