Představujeme: The Necessary Death of Charlie Countryman

Představujeme: The Necessary Death of Charlie Countryman | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Shia LaBeouf v dalším nezávislém snímku své "post-hollywoodské éry".

V doslovném překladu „Nezbytná smrt Karla Krajana“ je řežijním debutem Fredrika Bonda. Tento chlapík je dobře znám svými videoklipy a reklamními spoty a je v tomto směru velice solidním, vyhledaným umělcem. Na poli celovečerních snímků je ovšem nováčkem. Pro svůj debut si vybral kvalitní osazenstvo. Shia LaBeouf  (Transformers, Země bez zákona) poslední dobou dokazuje, že nemá problém se před kamerou odvázat, jak ostatně loni předvedl v kontroverzním hudebním videoklipu skupiny Sigur Rós, ke skladbě Fjögur Píanó. Sekundovat mu budou sympatická a talentovaná Evan Rachel Wood (Wrestler, Den zrady), která si poslední dobou vybírá čím dál zajímavější filmy, a ostřílený Mads Mikkelsen (Casino Royale, Hon).

Vypadá to, že film je postaven na klasické zápletce, kterou známe už z našich pohádek. Obyčejný mladý muž Charlie (Shia LaBeouf) se zamiluje do dívky (Wood), na tu si už ovšem myslí mafiánský boss (Mikkelsen) – a problém je na světě. Charlie přijíždí do Rumunska po smrti své matky. V letadle se seznámí se starým, umírajícím mužem, který mu svěří klobouk, a požádá jej, aby ho předal jeho dceři. Po přistání a setkání s dívkou pak už jen sledujeme, jak se Charliemu v Bukurešti mění život.

Snímek byl již ve Spojených státech uveden na festivalu v Sundence a i když si ho někteří kritici zamilovali, obecně film sklidil převážně mizerné ohlasy. Dole v galerii najdete první zveřejněné obrázky.

Zdroje fotek: Collider, Indie Wire

Galerie: 2

Představujeme: The Necessary Death of Charlie Countryman | Fandíme filmu Představujeme: The Necessary Death of Charlie Countryman | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu