Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané

Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu
Bleecker Street
Zobrazit dalších 9 obrázků
Na chvíli dáte mobil z ruky a svět se hned žene do záhuby.

Kvalitní komedii, aby člověk pohledal. Vzniká jich ukrutně málo, tudíž bychom si o to více měli vážit těch vydařených. S novinkou Save Yourselves! od talentovaných režisérů a scenáristů Alexe Hustona Fischera a Eleanor D. Wilson patrně nemůžete prohloupit. Snímek měl premiéru na filmovém festivalu v Sundance, z něhož si odnesl výborné recenze. Na serveru RottenTomatoes má film 85 procent kladných recenzí při průměrném ratingu 7.41/10, což je na komediální žánr nadmíru pozitivní hodnocení. Pakliže vám ovšem nestačí zmínka o recenzích, určitě vás naláká nástřel zápletky.

Bleecker Street

Příběh se točí kolem Jacka (John Reynolds) a Su (Sunita Mani), sympatického páru z Brooklynu, kteří jsou stejně jako spousta jejich přátel závislí na moderních komunikačních technologiích a nedokáží se odtrhnout od svých mobilů. Ze strachu, že mobilní telefony uškodí jejich vztahu, se pár vydá do chatky situované na samotě v lese a na celý víkend přeruší veškerý styk s okolním světem. Bohužel, bez komunikačních technologií se hlavní hrdinové nedozvědí, že naši milovanou planetu Zemi napadli mimozemšťané. Postupem času se začne vše vyjevovat v jasných barvách a dvojice musí přijít urychleně na to, jak se navrátit do civilizace (či do toho, co z ní zbylo).

Vyjme Reyonldse a Mani se ve filmu představí ještě Ben Sinclair. Snímek odkoupila distribuční společnost Bleecker Street a plánovala jej poslat letos v létě do kin. Momentálně to však nevypadá, že by tato varianta přicházela v úvahu. Přesto bych doporučil novinky o skvěle vypadající komedii nadále sledovat. 

V galerii najdete fotografie z filmu a dále obrázky z hudební komedie Snowy Bing Bongs Across the North Star Combat Zone, šílené prvotiny režiséra Hustona Fischera.

Zdroj: Deadline

Foto: Bleecker Street

Galerie: 10

Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu Save Yourselves!: Po týdnu bez telefonů pár zjišťuje, že svět ovládli mimozemšťané | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest