The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona

The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tučňák se těší z toho, že bude součástí Reevesova universa.

Produkční práce na komiksovce The Batman režiséra Matta Reevese momentálně stále pauzírují, přičemž filmaři se kvůli koronavirové pandemii nehodlají vracet na natáčecí lokace a velká část filmu by měla být dotočena ve studiu, kde vzniknou obrovské kulisy. Zatím mají tvůrci natočenou zhruba čtvrtinu materiálu a k restartu produkce by mělo dojít někdy v září. V očekávaném Reevesově snímku se představí jako Oswald Cobblepot alias Tučňák herec Colin Farrell. Charismatický Ir nedávno v rozhovoru pro magazín SFX prozradil, že je z Reevesova originálního přístupu k látce doslova nadšený.

"Vyhlídky filmu jsou vzrušující. Jsem strašně rád, že mohu být součástí vznikajícího universa. V hlavě mi v tuhle chvíli cirkulují slova Gotham City, Tučňák, Joker, Batman, Bruce Wayne, Harvey Dent..." (...) Kdysi jsem sledoval filmy o Batmanovi společně s mými dětmi, leč tenhle scénář je co do originality něčím výjimečným. Pracuje se základní premisou, ale nekopíruje ji. Vychází samozřejmě z původní mytologie spojené s Brucem Waynem, jenže aplikuje ji způsobem, s nímž jsem se nikdy nesetkal. Matt Reeves odvedl dokonalou práci, když výborně zkombinoval profláklou tematiku a svěží nový přístup."

Farrell se zmínil i o Robertu Pattinsonovi, který se dle jeho názoru do role Batmana báječně hodí. "Všichni máme určitou představu o tom, jaký je Bruce Wayne. A pak tu máme v přítmí se pohybujícího Batmana, který řeší nesmírně složité věci. Mám pocit, že Pattinsonovi tahle role perfektně sedí. Vtáhla jej. A navíc vypadá skvěle v obleku. Má ideální čelist."

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je v Česku a na Slovensku stanovené na 30. září 2021.

Zdroj: Metro

Foto: Warner Bros.

Galerie: 9

The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu The Batman: Colin Farrell slibuje výjimečně originální pojetí a chválí Roberta Pattinsona | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu