Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky

Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 13 obrázků
Režisér Josh Boone také odhalil stopáž snímku a zmínil i případná pokračování.

Letošní Comic-Con probíhá kvůli koronavirové pandemii pouze virtuálně (Comic-Con@Home), přičemž mnoho zajímavých filmových panelů logicky nenabízí. Zajímavou prezentaci si však pro nás připravili tvůrci odkládané x-menovky Noví mutanti (The New Mutants), přičemž došlo ke zveřejnění úvodní scény filmu, v níž nechybí ani trocha té akce. V interview pro server Collider pak režisér Josh Boone zopakoval, že tvůrci by rádi natočili celou trilogii. Ve dvojce bychom se měli přesunout do Brazílie, kde by se představili Karma a Warlock. Trojka by poté čerpala z x-menovské komiksové crossover série Inferno, která vycházela na konci osmdesátých let. Každý z filmů měl mít trošku jinou hororovou atmosféru a nádech. Sám Boone uvedl, že ambice tvůrcům rozhodně nechyběly. Talentovaný filmař tedy nyní čeká, jaké bude přijetí Nových mutantů a zda dostane šanci k látce se ještě vrátit.

V minulosti Boone rovněž prozradil, že v brazilské dvojce se měl objevit Antonio Banderas coby úhlavní záporák. Španělský sympaťák si měl střihnout postavu jménem Emmanuel da Costa. V komiksu se jedná o bezohledného a tyranského obchodníka, jenž má vazby na tzv. Hellfire Club (stínová organizace / elitní společenský klub snažící se řídit a určovat chod světa). Podívat jsme se měli do Brazílie, kam by se da Costův syn Roberto vydal společně se zbytkem party Nových mutantů, aby ochránil svoji matku, kterou se Emmanuel snaží zabít.

20th Century Studios

Potvrzena byla i stopáž filmu. Noví mutanti budou mít 98 minut. Kinosestřih prý nikdy neměl více než 104 minut. Prvotní hrubá verze byla zhruba o dvacet minut delší, leč některé scény byly logicky vystřiženy. Není však důvod ke smutku, všechny bychom měli mít v budoucnu možnost zhlédnout ve formě bonusů. Režisér zopakoval, že v době dokončení odkupu Foxu studiem Disney byl snímek sestříhán ze 75 procent. O většinu úprav se postaralo duo Matthew Dunell a Robb Sullivan. Vše pak dokončil Andrew Buckland.

I když se objevily zprávy o přetáčkách, k žádným nikdy nedošlo. Disney původně plánoval vypustit Nové mutanty do kin v dubnu letošního roku, ale kvůli koronavirové krizi došlo k odkladu premiéry. V tuhle chvíli se počítá s tím, že budou do kin vpuštěni 28. srpna 2020, leč těžko soudit, jak moc je tento termín reálný.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z osmdesátých let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga. Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je oficiálně stanovené na 28. srpna 2020.

Zdroj: Collider I, II

Foto: 20th Century Fox

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 14

Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu Noví mutanti: Podívejte se na úvodní scénu z očekávané x-menovky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest