Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks

Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 8 obrázků
Podívejte se na obrázky a posuďte sami, jak moc je hlavní hrdina Reevesovi podobný.

Tvář sympaťáka Keanu Reevese vídáme hlavně ve filmech, ale těšit se na něj můžeme i v očekávané videohře Cyberpunk 2077. Nicméně herci se překvapivě zachtělo popadnout tužku, která by se v rukou Johna Wicka mohla stát za určitých okolností smrtící zbraní, a použít ji tentokrát tradičním způsobem. Pustil se totiž do psaní akčního a hypernásilného komiksu s názvem BRZRKR, v němž hlavní hrdina jako by Reevesovi z oka vypadl.

Čtětě také: Old Guard: V přípravě je celá nesmrtelná trilogie

Komiks v jistém ohledu má leccos společného s netflixovkou Old Guard: Nesmrtelní, která také vychází z komiksové předlohy. V Old Guard nesmrtelná skupina bojovníků prochází staletími a účastní se stovek bitev, aniž by věděla, proč jsou obdařeni tímhle prokletím. V BRZRKR se ocitá v centru dění pro změnu osmdesát tisíc let starý válečník, napůl člověk a napůl bůh, jemuž se říká Berzerker. Tenhle drsňák musí pořešit nejen svoji dlouhověkost, nýbrž i sklon ke konání násilí. Celá staletí putoval po Zemi, dokud se jej neujala americká vláda, která jej vysílá na ty nejkrutější a nejnebezpečnější mise. Výměnou za jeho služby mu pak má být odhalena pravda o jeho nesmrtelné existenci.

Boom! Studios

Sám Reeves tvrdí, že komiksy miluje už od mládí a v uměleckém směru jej prý dost ovlivnily. Že má rodák z Libanonu ke grafickým románům hodně blízko, nám ukázal už třeba v komiksovém filmu Constantine, kde si zahrál okultního detektiva. Herec dále dodává, že BRZRKR naťukává řadu témat, včetně povahy násilí, morálky či etiky. Na komiksu ještě spolupracují scenárista Matt Kindt, ilustrátor Alessandro Vitti a další známí umělci z oboru.

První číslo dvanáctidílné komiksové série dorazí do amerických obchodů 7. října 2020, přičemž Reeves by se vůbec nebránil myšlence, aby se postava posléze uvedla i na stříbrném plátně. Samozřejmě, v potencionální filmové adaptaci by si rád střihnul hlavního hrdinu, ovšem není to podmínkou. Údajně by byl prostě vděčný za to, kdyby se podařilo přenést příběh na plátna kin. Tak uvidíme, jestli BRZRKR bude mít takový úspěch, že by se dalo uvažovat o celovečerním filmu.

Pro názornou ukázku stačí kouknout do galerie, kde můžete vidět výtvarnou podobu komiksu.

Zdroj: USA Today

Foto: Summit Entertainment

Galerie: 9

Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu Keanu Reeves se vrhnul na psaní a připravuje akční komiks | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest