The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá

The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 14 obrázků
WandaVision snad velké zpoždění nenabere. Představitel Falcona vzpomíná na veselou historku z natáčení třetího Captaina Ameriky.

Očekávaný seriál The Falcon and The Winter Soldier od Marvelu nevyjde v srpnu, jak měl podle původních plánů. Vyplynulo to ze oficiálního seznamu novinek, které příští měsíc budou uvedeny na streamovací službě Disney+. The Falcon and The Winter Soldier na něm chybí. Podle informací magazínu Entertainment Weekly bude nové datum premiéry série “oznámeno velmi brzy, pokud vše půjde dobře.” Zatím se stále podle všeho počítá s tím, že minisérii uvidíme ještě letos, nicméně vzhledem k pozastavení natáčení kvůli koronaviru, se dalo s odložením premiéry počítat. Podobná situace panuje u minisérie WandaVision. Nicméně je pravda, že u té hollywoodské zpravodaje chvíli hovořily o možném odkladu na příští rok, aby vzápětí svoje zprávy poupravily a začaly uvádět, že i WandaVision uvidí fanoušci ještě letos.

The Falcon and The Winter Soldier se zrovna natáčel v Praze, když začala být v březnu zaváděná opatření proti koronaviru. Štáb i herci se proto vrátili do Ameriky. Herec Anthony Mackie, představitel titulního Falcona, před nedávném popsal okolnosti předčasně ukončeného natáčení během rozhovoru Actors on Actors webu Variety. “Byli jsme v Evropě, kde se to všechno zbláznilo jako první. Takže nám ukončili natáčení dva týdny před americkým uzavřením. Bylo to husté, protože mi přijde, že jsme byli první seriál nebo film od Marvelu, který měl omezení. Moje zkušenost vždy byla taková, že je to Marvel, můžeme točit do nekonečna. A oni, že ne. Takže to byl hodně odlišný zážitek oproti ostatním filmům. Ale zároveň to bylo i hodně legrace,” řekl Mackie.

Během jiné akce, setkání řady známých herců přes videohovor pořádaný magazínem Entertainment Weekly, zase Mackie nedávno zavzpomínal na jeden veselý moment z natáčení Captaina Ameriky: Občanská válka. “První den, když jsme dělali myslím Občanskou válku, jsme natáčeli scénu, ve které Vision sestřelí Rhodeyho z nebe a já mám přistát, abych se podíval, jestli je v pořádku. Mám přistát, takže mě nadzvednou asi devět metrů nad zem na kladce a mám pod sebou natáhnout nohy a přistát. Neuvědomil jsem si ale, kolik moje dolní část těla váží, takže jsem zatáhl za provazy, abych se pokusil klesnout nohama, ale nedokázal jsem sebou vzít i torzo. A doslova jsem přistál pusou ve špíně a letěl jsem asi ještě tři metry. Měl jsem trávu a bláto všude na obličeji. A štáb umíral smíchy. Všichni umírali smíchy,” vyprávěl herec.

Pro připomenutí přikládáme už starší video s krátkými ukázkami z prvních tří připravovaných marvelovských minisérií. V galerii si pak můžete z The Falcona and The Winter Soldiera prohlédnout fotky.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland.

Zdroje: ET I, II, Deadline, Variety

Galerie: 15

The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Premiéra se odkládá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest