Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku

Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Očekávané hororové pokračování bude velice těsně navazovat na události předešlého filmu. Čeká nás masivní počet obětí.

Nejnovější Halloween z roku 2018, který restartoval celou ikonickou značku, se ukázal být velice příjemným překvapením, které se v mnoha ohledech dokázalo vyrovnat legendárnímu stejnojmennému originálu, a vzhledem k rozpočtu vydělat hromadu peněz. Asi nikoho tedy výrazně nepřekvapilo, že se začalo pracovat na pokračování. V tomto případě na dvou.

To první z nich, nazvané Halloween Kills, se mělo původně do kin dostat už letos v říjnu, i přes naděje producenta Jamese Bluma byla však premiéra přesunuta o celý rok - přesněji na 15. 10. 2021, přičemž to samé platí i o trojce s názvem Halloween Ends. U ní se bavíme o datu 14. 5. 2022. První jmenovaný každopádně přesto přišel s vůbec prvním teaserem.

Ten je sice sám o sobě velice kratičký (trvá sotva půl minuty), překvapivě toho však prozrazuje relativně hodně. A to sice především to, že sequel započne přesně ve chvíli, kdy předešlý Halloween skončil. V ukázce totiž můžeme vidět skupinku přeživších v čele s Laurie Strode (Jamie Lee Curtis)  prchající z hořícího domu, ve kterém byl zdánlivě zabit Michael Myers. Už jen vzhledem k tomu, že samotné pokračování existuje, je však jasné, že se skutečně jedná jen o zdání a že se ikonický maskovaný zabiják nevzdá tak snadno. Na teaser se můžete podívat níže pod článkem.

Ukázka pak není zdaleka jedinou novinkou, která se kolem Halloween Kills v posledních dnech vyskytla. V nedávném rozhovoru totiž hned celou řadu věcí prozradili režisér David Gordon Green a spoluscenárista Danny McBride. Jednak potvrdili, že dvojka přímo navazuje na události jedničky a dokonce se odehrává v tu samou noc. Mělo by se pak vrátit hned několik postav z originálního snímku z roku 1978, které by se měly ve snaze porazit Michaela spojit.

Zatímco se pak poslední snímek především zaměřoval na samotnou Laurie, její život v izolaci a touhu po pomstě, Halloween Kills bude více pojednávat o tom, jak se celá komunita dostává do chaosu a jak se jednoduše šíří strach.

Vzhledem k tomu, že se do událostí snímku zapojí mnohem více jedinců, je pak logické, že se tentokrát dočkáme mnohem více mrtvých. Potvrdil to i John Carpenter, režisér prapůvodního Halloweenu. Ten prohlásil, že je nový film úplně z jiné ligy - je zábavný, intenzivní a brutální, v podstatě klasický slasher vynásobený stovkou. Podobný počet obětí prý nikdy neviděl.

Halloween Kills je prvním ze dvou plánovaných pokračování zrebootovaného hororového hitu z roku 2018. Režíruje opět David Gordon Green, jenž i tentokrát sepsal scénář ve spolupráci s Dannym McBridem a navíc si k tomu přizval i Scotta Teemse (Večerní slunce). Otec legendární slasherové série, John Carpenter, se postará o hudbu a pomůže s produkcí. Premiéra, půjde-li vše podle plánu, by měla proběhnout 15. října 2021.

Zdroje: Empire, ScreenRant, IndieWire

Halloween

25.10.1978 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 10

Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu Halloween Kills: Návrat Michaela Myerse posouvá premiéru, alespoň se ale ukázal první ukázku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest