Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem

Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 4 obrázky
Vlkodlak by mohl skončit v dobrých rukách.

Studio Universal má po úspěchu thrilleru Neviditelný pocit, že klasická monstra jsou opět v kurzu, proto spěchá s realizací dalšího obdobného projektu. V květnu bylo oznámeno, že v připravovaném remaku Vlkodlaka se v hlavní roli představí Ryan Gosling. Snímek, na němž se bude podílet i produkční společnost Blumhouse, však doposavad postrádal režiséra. Nyní se zdá, že by na režijní sesli měl usednout Leigh Whannell, chlapík zodpovědný coby režisér a scenárista za chválené akční sci-fi Upgrade a rovněž za zmíněného Neviditelného. Universalu se evidentně zalíbil Whannellův osobitý přístup a rádi by, aby talentovaný tvůrce oživil další legendární monstrum.

Universal Pictures

Vlkodlak se v kinech naposledy objevil v roce 2010, kdy si agresivního chlupáče střihnul v hororovém thrilleru Joe Johnstona charismatický Benicio Del Toro. Tehdy nešlo o žádný velký sukces, když projekt spolknul 150 milionů dolarů, samozřejmě bez nákladů na marketing, leč utržil "pouhých" 140 milionů. Tentokrát lze očekávat střídmější rozpočet a progresivnější přístup k látce. Whannell by měl rozvinout ideu z pera dvojice Lauren Schuker Blum a Rebecca Angelo, přičemž si materiál přizpůsobí k obrazu svému.

Universal se sice po neúspěšné Mumii vzdal ambicí na vnitřně provázaný svět monster, tzv. Dark Universe, ale klasické nestvůry hodlá do kin posílat dál. Ostatně v přípravné fázi se nachází taktéž nová verze Drákuly.

Zdroj: Deadline

Foto: Universal Pictures

Galerie: 5

Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu Režisér Neviditelného se má pustit do Vlkodlaka s Ryanem Goslingem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest