The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál

The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 13 obrázků
Vyjma rozpočtu se dle představitele Falcona natáčení minisérie neliší od práce na filmu.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier byla jako další filmové a seriálové produkce poznamenána koronavirovou pandemií, ale natáčení by se snad v nejbližších týdnech mělo znovu rozjet. Před dvěma týdny sice hovořil Anthony Mackie o tom, že zbývá dotočit už "jen maličko", leč i tak to vypadá ještě minimálně na několik natáčecích týdnů, pakliže tedy studio nesáhlo k radikálnímu řezu do scénáře. Nedávno prozradil "Falcon" další zajímavé informace o netrpělivě vyhlíženém projektu. Údajně se máme těšit na de facto plnohodnotný filmový zážitek, akorát místo dvouhodinového přídělu vyfasujeme šesti až osmihodinovou porci. "Natáčení probíhá stejně jako v případě filmových marvelovek. Všichni, kteří dříve pracovali na televizní produkci, shodně tvrdili, že na televizní show jako je tato nikdy neparticipovali. Způsob, jaký jsme točili, připomínal produkci filmu, který bude akorát následně rozřezán na epizody."

Marvel

K natáčení v Evropě se vyjádřil Mackie ve smyslu, že v kontextu koronavirové krize to byla šílená zkušenost. "Byli jsme v Evropě a všechno se zbláznilo. Skřípli nás dva týdny před tím, než začala platit bezpečnostní opatření ve Spojených státech. Bylo to neuvěřitelné, protože jsem pocítil, že jsme první marvelácká show/film, jež má nějaké rozpočtové omezení. Doposavad se mi zdálo, že jde-li o Marvel, lze točit donekonečna. Jenže tentokrát nikoliv. I proto se tato zkušenost liší od těch předešlých (filmových), ale i tak jsem si to užíval."

Rozpočet minisérie by se měl pohybovat kolem 150 milionů dolarů, což je obrovská částka vzhledem k tomu, že se jedná o televizní show. Na druhou stranu, týmovka Avengers: Endgame vyšla na více než 350 milionů, přičemž z hlediska stopáže byla logicky o něco skromnější.

Dole v galerii si můžete připomenout fotky natáčecí techniky, kterou se nám podařilo potkat v pražských ulicích, dokud se štáb kvůli COVIDu nemusel z Česka stěhovat.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pro Disney+ pojednává o osudech nástupců Kapitána Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář sepsal Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii má ohlášený termín uvedení na srpen 2020, ale nepředpokládáme, že by bylo možné jej vzhledem k pozastavenému natáčení stihnout.

Zdroj: Variety

Foto: Marvel

Galerie: 14

The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier je šestihodinový Marvel film, ne klasický seriál | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest