Avatar 2: Jak se točí ježdění na podvodních „koních"

Avatar 2: Jak se točí ježdění na podvodních „koních" | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Aquaman i vodník Česílko budou závidět, protože ve skutečném světě má pro herce takové technické vychytávky jen James Cameron.

Filmový štáb Avatarů se před časem vrátil jako jeden z prvních na Nový Zéland, kde mohl konečně pokračovat v práci na pokračování, i když je pravda, že místní z návratu filmařů tak úplně velkou radost neměli. Natáčení pod dozorem Jamese Camerona je v plném proudu a producent John Landau se podělil na internetu o novou fotografii. I když jak se to vezme. Producent k fotce připsal, že byla pořízena už loni, ale k veřejnosti si našla cestu až teď. Najdete ji v galerii.

Jelikož v pokračování prozkoumáme na Pandoře tentokrát i podmořský svět, tak fotka odhaluje další kousíček z podvodní scény. Snímek pořídil kameraman Mark Fellman, který dělal už na prvním Avatarovi a ve vodní nádrži zachytil v motion capture obleku Britaina Daltona. Ten se drží jakéhosi podvodního stroje. Jelikož má na sobě stejné barvy jako motion capture oblek, dá se čekat, že se pod rukama digitálních kouzelníků později v postprodukci promění v nějakého vodního živočicha. Dalton ve filmech hraje Lo’aka, druhého syna Neytiri a Jakea.

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Datum premiéry Avatara 2 je stanovené na 16. prosince 2021.

Zdroj: John Landau Instagram

Galerie: 2

Avatar 2: Jak se točí ježdění na podvodních „koních" | Fandíme filmu Avatar 2: Jak se točí ježdění na podvodních „koních" | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest