Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman

Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Představitel Batmana z dob Tima Burtona se může vrátit, a ne jen v jednom filmu. Ve Flashovi by se údajně měl ukázat také Jeffrey Dean Morgan coby Thomas Wayne.

Včera se zjevila na internetu poměrně nečekaná zpráva, že by se měl Michael Keaton vrátit v roli Batmana v chystaném filmu The Flash. V tomhle případě navíc nejde o nějaký pokoutný drb ze zapadlých blogů, zprávu potvrzují všechny klíčové hollywoodské zpravodaje. Jednání mezi Keatonem a studiem Warner Bros. jsou podle serveru The Wrap na začátku, takže zatím nelze říct, jestli na sebe herec opravdu kostým Batmana po desítkách let znovu navlékne a jak velká by byla jeho role v příběhu. Ale ta představa, že by si mohl znovu nasadit masku je sama o sobě už hodně lákává a vzrušující. Keaton ztvárnil poprvé Batmana v roce 1989 ve stejnojmenném filmu, o tři roky později si roli zopakoval v Batmanovi se vrací a dodnes je považovány za jednoho z nejlepších představitelů maskovaného ochránce Gothamu.

Film v režii Andyho Muschiettiho má představit divákům koncept multiversmíru a ukázat, že neexistuje jenom jeden svět, ale existuje jich mnoho, kde je však v každém řada věcí zcela jinak. Čtenářům komiksu je DC Multiverse velmi dobře známé a s tímhle pojmem jsme se setkali už třeba v seriálovém Arrowverse. Maličký pokus o provázání filmového a seriálového universa jsme viděli v jedné epizodě seriálu Crisis on Infinity Earths, kde jsme byli svědky toho, jak se filmový Flash v podání Ezry Millera potkal se seriálovým Flashem, jehož hrál Grant Gustin.

Zápletka samostatného snímku o Flashovi by měla nějakým způsobem zpracovat známou událost zvanou Flashpoint, v níž se superhrdina na stránkách komiksu vrátil v čase, aby zachránil svou matku před smrtí, avšak takováto změna vytvořila alternativní časovou linii. Ve filmu by tak Barry Allen tímto přičiněním mohl neúmyslně vytvořit další vesmír, kde by se potkal s Keatonovou verzí Batmana.

Zatímco Warner o celé situaci kolem Keatona mlčí, zdroje serveru The Hollywood Reporteru tvrdí, že pokud by jednání dopadla dobře, herec by mohl v universu (kam má spadat i film s Batgirl) setrvat i v budoucnu a plnit podobnou funkci jako Nick Fury v Marvel Cinematic Universe. Čili by šlo o vedlejší postavu, která by se čas od času objevila a zastávala pozici mentora, rádce nebo průvodce. Nicméně i kdyby to s Keatonem opravdu vyšlo, tak jeho přítomnost se nemá nijak dotknout The Batmana s Robertem Pattinsonem, který funguje zcela separátně a je stále považovaný Warnery za budoucnost batmanovské série.

Před pár dny se objevila také zvěst, podle které by se v The Flashovi mohl objevit Jefrey Dean Morgan, který ztvárnil v Batmanovi vs Superman Thomase Waynea, otce Bruce. V paralelní dimenzi v komiksech to byl právě on, kdo potíral zlo jako Batman a kterého tížila ztráta syna a manželky. Sám Morgan se v minulosti nechal slyšet, že by si Batmana rád zahrál, tak uvidíme, jestli na tom bude něco pravdy. Každopádně protnutí řady různých vesmírů s řadou různých Batmanů by vypadalo na hodně zajímavý projekt, co myslíte?

A co Cyborg, o jehož přítomnosti se v The Flashovi dlouze hovoří? Podle producentky Barbary Muschietti se ve filmu „samozřejmě“ objeví.

Ve videu můžete kouknout na fanouškovský trailer k Batmanovi Beyond a v galerii se můžete podívat, jak si zestárlého Keatona v roli Batmana představují fanoušci.

Zdroje: The Wrap, THRCBM, Reddit

Zdroj obrázků: BossLogic Twitter, Kunal Chopra Instagram

Galerie: 7

Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu Michael Keaton se v několika filmech má vrátit jako Batman | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu