Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto

Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 7 obrázků
James Cameron opustil karanténu a novozélandská Pandora zase pomaličku ožívá.

Trvalo to, ale nakonec se dobrá věc podařila a natáčení Avatara 2 dostalo opět zelenou. Fanoušky o tom informoval producent Jon Landau, který připojil i fotku z placu. Na Novém Zélandu se sice kvůli brzkému restartu produkčních prací rozhořela v případě Cameronova dobrodružství vcelku plamenná debata, když se některým místní podnikatelům a politikům zrovna dvakrát nelíbilo, že pro hollywoodský velkofilm platí trošku jiná pravidla než pro obyčejné smrtelníky, ale vše se snad podařilo urovnat. Vzhledem k tomu, kolik nasype produkce Avatara do postkoronavirové novozélandské ekonomiky peněz, mohla by kritika brzy utichnout.

Landau v komentáři k jedné z fotek rovněž popsal, jakými procedurami si tvůrci museli kvůli koronavirové pandemii projít. Všichni si protrpěli izolaci ještě před odletem, před vstupem do země předložili negativní testy na COVID-19 a po příletu opětovně mazali na čtrnáct dní do karantény. Následovaly další testy a opakované měření teploty, až vše dospělo do zdárného konce. Nám nezbývá než držet palce, aby se nic nezkomplikovalo, protože projekt má již tak obrovský časový skluz.

V galerii už na vás čeká slíbená zákulisní fotografie, která znovu ilustruje, jak vypadá Cameronovo virtuální natáčení. K dispozici jsou pevné struktury, aby herci měli po čem šplhat, ale jak sami vidíte, vyvedené jsou v modrých a zelených barvách bez detailů a potisku - kulisy, stejně jako podobu postav, dotvoří až počítače.

V hlavních rolích hrají Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, CCH Pounder, Matt Gerald, Joel David Moore, Oona Chaplin, Cliff Curtis, Jamie Flatters, Britain Dalton, Trinity Bliss, Bailey Bass, Filip Geljo, Duane Evans, Jacks Champion a Kate Winslet. Režíruje James Cameron. Datum premiéry Avatara 2 je stanovené na 16. prosince 2021.

Zdroj: Jon Landau / Instagram

Foto: Jon Landau / Instragram

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 8

Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu Avatar 2: Natáčení se znovu rozběhlo, je tu nové zákulisní foto | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest