Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut

Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu
Warner Bros. / Zack Snyder
Zobrazit dalších 7 obrázků
Víc se dozvíme na akci DC FanDome, kde se v srpnu blíže představí The Batman, Snyder Cut, The Suicide Squad a Wonder Woman 1984.

Jak jsme se nedávno dozvěděli, verze Justice Legue v podání původního režiséra Zacka Snydera nakonec vznikne. A to buď jako extra dlouhý film, nebo jako minisérie. Teď je tu první teaser, ve kterém se Diana (Gal Gadot) na starých malbách dozvídá o vesmírném dobyvateli Darkseidovi a následně Darkseida můžeme na vlastní oči vidět.

Blíže bude následně nová verze Justice League představená 22. 8., kdy proběhne zcela zdarma virtuální akce DC FanDome na které Warner fanoušky z celého světa nechá ponořit do her, filmů, seriálů a komiksů ze stáje DC. Pokud jde o filmy a seriály, zúčastní se následující: Aquaman, The Batman, Batwoman, Black Adam, Black Lightning, DC Super Hero Girls, DC’s Legends of Tomorrow, DC’s Stargirl, Doom Patrol, The Flash, Harley Quinn, the SnyderCut of Justice League, Lucifer, Pennyworth, SHAZAM!, The Suicide Squad, Supergirl, Superman & Lois, Teen Titans GO!, Titans, Watchmen, Young Justice: Outsiders a Wonder Woman 1984.

Nejvíc zvědaví budeme samozřejmě na filmovou sekci. Zack Snyder potvrdil, že se zúčastní prezentace Snyder Cutu. James Gunn potvrdil, že spolu s obsazením filmu odprezentují The Suicide Squad. Nabídl také krátké video s logem, jež můžete níže vidět. Tamtéž je také krátké video od Dwaynea Johnsona, jenž předvede novinku Black Adam.

Dole v galerii na vás čekají screenshoty z teaseru a podrobnosti o scéně s Wonder Woman v prastaré hrobce rozebíráme ve starším článku.

Galerie: 8

Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu Justice League: První teaser z režisérské verze filmu známé jako Snyder Cut | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest