James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel

James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Budou Strážci Galaxie 3 skutečně poslední? Uvedl by Gunn The Suicide Squad rovnou na streamovací platformy? Režisér odpovídá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Závěrem se k tématu Avengers sluší podotknout, že se Gunn v minulosti do jejich příprav zapojil alespoň okrajově - Během psaní Avengers: Infinity War a Endgame pomáhal tvůrcům s přípravou příběhu a dialogů pro scény se Strážci Galaxie.

Ještě chvíli zůstaňme u Marvelu. Můžeme očekávat ve třetích Strážcích klasický písničkový soundtrack, jako u jedničky a dvojky? Ano, můžeme. A ty písničky už jsou vybrané. A skutečně budou Strážci Galaxie 3 od Gunna poslední? Na to James odpověděl, že nikdy nevíte, jak se události vyvinou, ale s největší pravděpodobností skutečně trojka bude posledním Gunnovým filmem o Strážcích a posledním filmem s aktuálním složením týmu.

Pokud jde o DC, tak tam je z Jamesových odpovědí patrné, že jej spolupráce s Warnerem hodně bavila. Když se jej jeden fanda zeptal, jaký film by chtěl natočit, kdyby měl volnou ruku a neomezené finance, tak odpověděl, že na tisíc procent by to byl The Suicide Squad, tedy film, který Gunn už reálně natočil. A vedle toho Gunn přidal ještě jednu kuriozitu. Proč se vlastně pokračování Sebevražedného oddílu bude jmenovat „The Suicide Squad“? James přiznal, že jednou tenhle název tak nějak žertem použil na poradě s manažery studia Warner Bros. a ten název se chytil. Fanoušek se Jamese zeptal, zda by se název ještě mohl změnit, ale i když to Gunn zcela nevyloučil (možné je zkrátka vše), moc pravděpodobné mu to nepřipadá.

A uvedl by Gunn The Suicide Squad rovnou na nějaké streamovací platformě? Na to je odpověď jednoduchá: Jedině, kdyby to byla jediná možná varianta, jinak ne.

Zdroj: James Gunn

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu James Gunn: Avengers bych netočil, ani kdyby Marvel nabízel | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu