Tenet, Matrix 4, Wonder Woman 1984: Odkladová smršť studia Warner Bros.

Tenet, Matrix 4, Wonder Woman 1984: Odkladová smršť studia Warner Bros. | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Tenet nakonec koronavirové krizi podlehl, ale naštěstí není odsun premiéry nijak výrazný. Matrix 4 si to naopak odskákal pořádně.

A je to tu! Warneři se rozhoupali a přeskupili harmonogram letošních filmových premiér. Odklad potkal řadu netrpělivě očekávaných snímků, včetně Nolanova Tenetu, komiksovky Wonder Woman 1984, Matrixu 4, akčního sci-fi Godzilla vs. Kong a Zemeckisova fantasy hororu The Witches. A teď pěkně popořádku. Premiéra špionážního thrilleru Tenet byla posunuta o čtrnáct dní, tudíž by měla proběhnout 31. července 2020. Warneři se však ze 17. července zcela nestáhli, neboť opětovně uvedou do kin Počátek, který oslaví desetileté výročí. Měla by to být taková malá náplast na smutek pro americké diváky.

Warner Bros.

Další obětí kolotoče odkladů se stala Wonder Woman 1984. Ta se v srpnu do kin nepodívá, přičemž dorazí až 2. října 2020. Prapůvodně měla Gal Gadot bojovat se silami zla již v červnu, leč globální koronavirová pandemie tomu zamezila.

Výraznější skluz ovšem nabral čtvrtý Matrix, jenž se k filmovým fanouškům dostane o celý rok později, když premiéra byla posunuta z 21. května 2021 na 1. dubna 2022 (apríl?). O několik měsíců se zpozdí i "monster" biják Godzilla vs. Kong. Listopadovou premiéru si v diáři můžete s klidem škrtnout a poznámku si udělat na 21. května 2021 (původní slot Matrixu). Ještě hůře dopadl režisér Robert Zemeckis a jeho strašidelná fantasy The Witches, kterou Warneři vyjmuli z kalendáře úplně. Těžko soudit, zda snímek poputuje na VOD, či se datum premiéry dozvíme později. Původně měla Anne Hathaway otevírat na amerických trzích 9. října 2020.

Zdroj: Collider, SlashFilm
Foto: Warner Bros

Galerie: 2

Tenet, Matrix 4, Wonder Woman 1984: Odkladová smršť studia Warner Bros. | Fandíme filmu Tenet, Matrix 4, Wonder Woman 1984: Odkladová smršť studia Warner Bros. | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest