Indiana Jones zvítězil v hlasování o divácky nejoblíbenějšího hrdinu

Indiana Jones zvítězil v hlasování o divácky nejoblíbenějšího hrdinu | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Umístil se zabiják John Wick, Rey z nových Star Wars, či hrdina z černobílého kultovního filmu.

Nedávno jsme vám představili žebříček největších a nejpopulárnějších filmových záporáků. Aby byl záporák dobrý, potřebuje proti sobě správného hrdinu, kterému bude házet klacky pod nohy. Jeden ze světově nejprestižnějších filmových časopisů, Empire, se zeptal svých čtenářů, jaké hrdiny mají nejraději. Koho si myslíte, že obrovská fanouškovská základna vybrala?

Magazín zatím neuvolnil přesné pořadí, ale prozradil některé členy zlaté padesátky včetně prvního a druhého místa. A že to vypadá na pořádně rozmanitou sebranku. Mezi nejoblíbenějšími hrdiny se umístil například Axel Foley z komediální série Policajt v Beverly Hills, charismatický agent Jason Bourne, či hrdina Atticus Finch z klasického černobílého filmu Jako zabít ptáčka. Nikoho asi nepřekvapí dvě ikonické postavy, jež ztvárnil Keanu Reeves, zabiják John Wick a Neo, vyvolený z Matrixu. Někteří z vás možná na začátku článku odhadli budoucnost a předpověděli i umístění Martyho McFlyeNávratů do budoucnosti.

Dámy zastupují například Rey z nové Star Wars trilogie nebo Ellen Ripley z Vetřelců. Ta uzmula dokonce stříbrnnou příčku celkového pořadí. Zlatou trofej si s ikonickým bičem, kloubkem, odvahou, důvtipem a se srdcem na správném místě ulovil nenahraditelný Indiana Jones. Není se čemu divit, není snad filmového fanouška, který by této legendární postavě nefandil. Že by snad ten pátý díl pořád měl smysl?

A jaký je váš nejoblíbenější filmový hrdina? Dejte vědět do diskuse.

Tady je malá ukázka toho, proč je právě Indy největší frajer:

Zdroj: Empireonline

Galerie: 4

Indiana Jones zvítězil v hlasování o divácky nejoblíbenějšího hrdinu | Fandíme filmu Indiana Jones zvítězil v hlasování o divácky nejoblíbenějšího hrdinu | Fandíme filmu Indiana Jones zvítězil v hlasování o divácky nejoblíbenějšího hrdinu | Fandíme filmu Indiana Jones zvítězil v hlasování o divácky nejoblíbenějšího hrdinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest