Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného

Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jamajka je pro Craiga vysněnou bondovskou destinací a na internetu se objevily zásadní spoilery k závěru filmu.

Jak všichni určitě dobře víte, v bondovce Není čas zemřít (No Time to Die) se s úlohou agenta 007 rozloučí Daniel Craig. Sice to chvíli vypadalo, že sympatický Brit opustí frančízu už v roce 2015 ve snímku Spectre, ale nakonec se nechal ukecat a Bonda pošle k ledu až letos (doufejme). Sám Craig k odchodu nedávno v nadsázce uvedl, že i kdyby nic jiného, alespoň se podíval na Jamajku. "Být na Jamajce je pro mě z mnoha důvodů vzrušující. Vždyť Fleming právě tady tvořil a psal. Vždy tu existovalo nějaké pouto, rodinné pouto. Nějaký způsobem vždy skončil tady. Současně se zde natáčela nejedna bondovka. Máme velké štěstí, že jsme dostali šanci být na tak krásném místě. Slunečno, kouzelná pláž. Jsem šťastný, ani nevíte jak."

Eon Productions

Jamajka skutečně představovala pro Iana Fleminga, tvůrce postavy Jamese Bonda, druhý domov. Ostatně i Bond samotný se v knihách i filmech na karibský ostrov opakovaně vrací, leč Craigova "verze" tohle štěstí doposavad neměla. Tohle se přirozeně změní v Není čas zemřít, kde si bude hlavní hrdina užívat dočasného odpočinku, než jej požádá o pomoc jeho starý přítel ze CIA Felix Leiter.

V minulosti se nechal Craig nejednou slyšet, že hrát Bonda nebyl žádný med. Zejména zdůrazňoval fyzickou a psychickou opotřebovanost, jež se k takto náročnému partu logicky pojí. Evidentně už má bondovek tak trošku plné zuby, ale uvědomuje si, že v Není čas zemřít má obrovskou možnost odejít stylově a s grácií. "Hrát Bonda bylo nedílnou součástí mého života více než deset let. Teď jsem dostal šanci vytvořit něco, co tu dosud nebylo. Chci se rozloučit tím nejlepším možným způsobem a za tuto příležitost jsem nesmírně vděčný."

A pro odvážné bonus na závěr. Po skončení produkční a post-produkčních prací se občas stává, že některé materiály spojené s natáčením se dostanou mezi lidi. Tak spatřilo světlo světa i pár dokumentů pocházejících z natáčení v Itálii. Údajně obsahují zásadní spoilery z filmu a to dokonce z jeho závěru, tudíž čtěte jen na vlastní nebezpečí. Osobně doporučuji neklikat.

Na závěr se nezapomeňte stavit dole v galerii, kde na vás čekají nejnovější fotografie z filmu.

Není čas zemřít (2020): James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. Bond se během vyšetřování dostane na stopu nevyzpytatelného zločince, který disponuje nebezpečnou a velmi ničivou novou technologií.

Datum české premiéry bylo stanoveno na 19. listopadu 2020.

Zdroj: HeyUGuys

Foto: Eon Productions / Universal Pictures

Galerie: 7

Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu Není čas zemřít: Bondovská rozlučka Daniela Craiga slibuje něco v sérii nevídaného | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest