Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu

Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kriminální thriller je prvním filmem po dvou letech, který na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes dosáhl na plných 0%.

Filmová produkce Netflixu je skutečně různorodá, a to nejen v otázce žánrů, ale především i kvality. Streamovací gigant během posledních let nabídl jak filmové klenoty, které výrazně promluvily do všemožných udělování cen, tak i naprosté katastrofy, které velice rychle spadly do propadliště dějin. Jednou z nich je pak nově především jeho nejnovější počin v podobě snímku Konec zločinu v Americe (The Last Days of American Crime).

Akční thriller, který přibližuje nedalekou budoucnost, ve které se americká vláda rozhodla vypustit signál, který zabraňuje lidem úmyslně páchat jakékoliv trestné činy, se totiž dočkal tak špatných recenzí jako málokterý film. Stačí se pouze podívat na oblíbený agregátor Rotten Tomatoes, na kterém si snímek od 24 kritiků nevysloužil jedinou kladnou recenzi a může se pyšnit průměrným hodnocením 2,43/10 (přinejmenším 9. 6. ráno). 

To se žádnému filmu nepodařilo od roku 2018, kdy si stejný verdikt odnesly hned dva projekty - mafiánský Gotti s Johnem Travoltou a kriminální London Fields s Amber Heard. Přestože je pak nulové hodnocení poměrně vzácným úkazem, v minulosti se jím mohla pyšnit celá řada snímků včetně těch od Netflixu. Skvělým příkladem je například nenáviděná komedie Adama Sandlera Šest směšných (The Ridiculous 6).

V případě Konce zločinu v Americe toho pak recenzenti samozřejmě kritizují hromadu. Obecně se však shodují na tom, že se jedná o neskutečně stupidní a línou podívanou, která navíc přináší naprosto neoriginální a nudnou akci. Jednoduše se nejspíše celému projektu velkým obloukem vyhněte, pokud nechcete přijít o všechny mozkové buňky. Anebo si z traileru udělejte vlastní obrázek o tom, zda to nezkusíte risknout:

Zdroje: Movieweb, Rotten Tomatoes

Galerie: 10

Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu Konec zločinu v Americe: Akční novinka Netflixu si od kritiků vysloužila nekompromisní nulu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest